Search
Close this search box.

Vergelijk de 10 beste elektrische grasmaaiers - Test elektrische grasmaaiers

Laatst bijgewerkt: 4 dec. 2023

De Bosch ARM 32 Grasmaaier 1200 W 320 mm 150 m is ideaal voor het maken van nette randen in kleine en middelgrote tuinen. Met de krachtige Powerdrive-motor van 1200 watt wordt het maaien van lastige gazons een fluitje van een cent. Het lichte gewicht van maar 6,8 kg zorgt ervoor dat de grasmaaier gemakkelijk rond voorwerpen gemanoeuvreerd kan worden. U hoeft zich ook geen zorgen te maken over het afvoeren van het gemaaid gras; de grasmaaier beschikt over een grasopvangbak van 31 liter. Bovendien maait de ARM 32 automatisch nette randen langs muren en tuinpaden met de graskam. U hoeft na het maaien dus niet meer te trimmen. Geniet van mooie en nette gazons met de Bosch ARM 32 Grasmaaier 1200 W 320 mm 150 m.

De beste elektrische grasmaaier vinden is soms best moeilijk. Bij
huistuinenliefde.nl willen we je daar uiteraard graag bij helpen. We willen ervoor zorgen dat je de beste elektrische grasmaaier kunt vinden die er op de markt verkrijgbaar is. Toch is dat vaak makkelijker gezegd dan gedaan. Er zijn zoveel verschillende elektrische grasmaaiers en aanbieders. Daarom hebben we een lijst opgesteld samen met de echte elektrische grasmaaiers kenners. Hierdoor kun jij eenvoudig de ideale elektrische grasmaaier vinden die je nodig hebt.

Beste elektrische grasmaaiers - Onze 10 favorieten

Hoe we de top 10 elektrische grasmaaiers samenstellen is vrij eenvoudig uit te leggen. De beste elektrische grasmaaiers worden in deze top 10 voor je op een rijtje gezet. Dit doen wij zodat je in één keer de 10 beste elektrische grasmaaiers kunt vinden. Zo hoef je niet zelf uren te zoeken naar een geschikte elektrische grasmaaier.

In de top 10 worden alle goede elektrische grasmaaiers besproken zodat je direct ziet welke producteigenschappen deze elektrische grasmaaiers hebben. Zo zullen we uiteraard ook eerlijk zijn over mogelijke mindere punten. Onze kenners staan achter alle elektrische grasmaaiers die er in de top 10 neer worden gezet.

Inhoudsopgave

Ontdek de beste elektrische grasmaaiers met behulp van onze vergelijkingstips

De elektrische grasmaaier reviews zijn voor onze kenners een belangrijk aspect bij de elektrische grasmaaiers vergelijking. Wat de beste elektrische grasmaaier is kun je alleen achterhalen door naar alle mogelijke optie te kijken. Er moet dus ook gekeken worden naar de elektrische grasmaaier ervaringen. Deze ervaringen zijn opgedaan door consumenten die een elektrische grasmaaier hebben aangekocht en hierover hun oordeel geven. Hier hebben wij geen invloed op. Daarom zijn de reviews voor onze klanten zo fijn om te lezen. Op die manier weet je direct of een bepaaldeelektrische grasmaaier wel of niet iets voor je is.

1. Bosch ARM 32 Grasmaaier

De Bosch ARM 32 Grasmaaier 1200 W 320 mm 150 m is ideaal voor het maken van nette randen in kleine en middelgrote tuinen. Met de krachtige Powerdrive-motor van 1200 watt wordt het maaien van lastige gazons een fluitje van een cent. Het lichte gewicht van maar 6,8 kg zorgt ervoor dat de grasmaaier gemakkelijk rond voorwerpen gemanoeuvreerd kan worden. U hoeft zich ook geen zorgen te maken over het afvoeren van het gemaaid gras; de grasmaaier beschikt over een grasopvangbak van 31 liter. Bovendien maait de ARM 32 automatisch nette randen langs muren en tuinpaden met de graskam. U hoeft na het maaien dus niet meer te trimmen. Geniet van mooie en nette gazons met de Bosch ARM 32 Grasmaaier 1200 W 320 mm 150 m.

2. Powerplus POWEG63703 Elektrische grasmaaier

De Powerplus POWEG63703 Elektrische grasmaaier Grasmachine voor kleine tuin 1000 W 32 cm maaibreedte 30L opvangbak is ideaal als je een kleine tuin hebt. Met een vermogen van 1000W en een maaibreedte van 32 cm is deze grasmaaier geschikt voor het maaien van een klein gazon tot 75 m². Je kunt kiezen uit een maaihoogte van 25, 45 of 65 mm, afhankelijk van hoe kort je het gras wilt maaien. Dankzij het plooibare handvat is de grasmaaier eenvoudig op te bergen en de draaghandgreep op de opvangbak van 30 liter maakt het maaisel makkelijk op te vangen tijdens het maaien. Met een toerental van 3450 min-1, een gewicht van 8,9 kg en wielen met een diameter van Ø140mm is de grasmaaier sterk en gemakkelijk in gebruik. De Powerplus POWEG63703 Elektrische grasmaaier Grasmachine is een flexibel instapmodel voor het maaien van kleine tuinen.

3. Makita grasmaaier ELM3320

De Makita grasmaaier ELM3320 230 V 33 cm 400 m is een lichte, geluidsarme grasmaaier met een onderhoudsvriendelijk maaidek gemaakt van polypropyleen. De dubbele veiligheidsschakelaar zorgt ervoor dat de grasmaaier niet plotseling kan opstarten. Het centrale maaihoogteverstellingssysteem is eenvoudig te bedienen en de inklapbare duwbeugel maakt het plaatsbesparend opbergen mogelijk. Daarnaast is er een vangzak met een “vol” indicatie. Met een maaibreedte van 33 cm, maaihoogte van 20 tot 55 mm en een maaioppervlak van 400 m² is deze grasmaaier ideaal voor kleine tuinen en bij beperkte opbergmogelijkheden.

4. GARDENA Powermax 32 Grasmaaier

Met de GARDENA Powermax 32 Grasmaaier is het maaibreedte 32 cm en is hij geschikt voor gazons tot een oppervlakte van 200 m2. Dankzij zijn handige maaibreedte en lage gewicht is hij ook ideaal voor mensen met kleinere gazons of mensen die moeite hebben met duwen. Het gemotoriseerde systeem garandeert een gelijkmatig maairitme, waardoor het gras perfect wordt gemaaid. De GARDENA Powermax 32 Grasmaaier is geschikt voor het gemakkelijk maaien van gazons van elke grootte. Het ergonomische ontwerp zorgt voor een comfortabele grip, zelfs bij langere maaisessies. Het gemotoriseerde systeem en het lage gewicht zorgen er verder voor dat je het gazon snel en gemakkelijk kunt bijhouden. De 30L opvangbak maakt het maaiproces nog eenvoudiger, waardoor je het gemaaide gras direct kunt verwijderen. Bovendien krijg je twee jaar garantie op de GARDENA Powermax serie.

Nog meer producten:

5. Makita DLM382Z Li-Ion accu grasmaaier body

De Makita DLM382Z 36V (2x 18V) Li-Ion accu grasmaaier body 38cm is een krachtige machine die ideaal is voor het maaien van gazons tot 560 m2. Met zijn 38 cm breed maaidek is het perfect voor het snel en efficiënt maaien van grote gazons. Het maaimessenblad is gemaakt van duurzaam materiaal en heeft een hoog slagvolume dat zorgt voor een perfecte snijlijn. De DLM382 is uitgerust met een hoogwaardige motor en een krachtige accu, zodat je altijd de beste prestaties krijgt. Het bovenste deel van de grasmaaier is gemaakt van stevig kunststof dat je eenvoudig kunt reinigen en het onderste deel is vervaardigd van aluminium voor een maximale sterkte. De grasmaaier heeft een ergonomische handgreep met schouderband voor meer comfort en een extra lange snoer om het maaien nog gemakkelijker te maken. De DLM382Z biedt een betrouwbare en gemakkelijke manier om je gazon in perfecte conditie te houden, zonder dat je een stekker in het stopcontact hoeft te steken. Let er wel op dat de grasmaaier geleverd wordt zonder accu's en lader.

6. Currero Onkruidborstel

De Currero Onkruidborstel Bosmaaier Grastrimmer 1 is de perfecte oplossing voor moeiteloos maaien van je tuin. Met een krachtige motor levert hij prestaties die het maaien van je tuin makkelijk maakt. Het is ook draadloos, wat betekent dat je geen gedoe hebt met het aansluiten van draden. De accu geeft je genoeg vermogen om je tuin in topconditie te houden, zonder dat je hoeft te wachten tot hij opgeladen is. Daarnaast heeft deze kantenmaaier een comfortabele handgreep, waarmee je ergonomisch maaien mogelijk maakt. Dit maakt het maaien van groot groen en hardnekkig onkruid snel en makkelijk. Je krijgt er zelfs een lader en een accu bij, zodat je meteen aan de slag kunt. De Currero Onkruidborstel Bosmaaier Grastrimmer 1 is dus niet alleen gemakkelijk in gebruik, maar ook nog eens ontzettend handig.

7. Bosch AFS 23-37 Bosmaaier

De Bosch AFS 23-37 bosmaaier is een ideaal hulpmiddel voor het onderhouden van tuinen en het verwijderen van onkruid. Met deze bosmaaier kun je kiezen voor verschillende snoeimogelijkheden, zoals een mes met een diameter van 23 cm of een draad met een diameter van 37 cm. Door het vermogen van 950 watt en de vermogen van 1,3 pk, is deze bosmaaier geschikt voor zwaarder werk en levert hij uitstekende snoeiprestaties. Dankzij de verstelbare schouderriem en de fijne handgreep is het werken met deze bosmaaier comfortabel en eenvoudig. Je kunt hiermee gemakkelijk hardnekkig onkruid verwijderen en graskanten en gazons bewerken. De bosmaaier is licht van gewicht en heeft een lange levensduur. Hierdoor kun je gerust een aantal jaren gebruikmaken van deze krachtige en veelzijdige bosmaaier.

8. WOLF-Garten S 3800 E Elektrische Grasmaaier

De Wolf-Garten S 3800 E Elektrische Grasmaaier geeft u de mogelijkheid om uw gazon snel en gemakkelijk te onderhouden. Met een maaibreedte van 38cm, een grasopvangzak met een inhoud van 40 liter en een vulindicator die aangeeft wanneer de opvangzak vol is, kunt u uw gazon in een mum van tijd strak maken. De ergonomische handgreep geeft u meer comfort en controle tijdens het maaien. De inklapbare duwboom maakt het makkelijk om de grasmaaier op te bergen en te verplaatsen. De Wolf-Garten S 3800 E Elektrische Grasmaaier is speciaal ontworpen voor gazons tot 350 m2. Hij maait met een vermogen van 1800W en maait tot een hoogte van 25-70 mm. Dankzij de 5-voudige maaihoogteverstelling is het gemakkelijk om aan te passen aan verschillende gazonverzorgingsbehoeften. Hij heeft ook een automatische snoerontspanning, waardoor het snoer tijdens het maaien niet stuk gaat.

9. Powerplus POWEG63705 Elektrische grasmaaier

Met de Powerplus POWEG63705 elektrische grasmaaier kan je je gazon gemakkelijk op de gewenste lengte houden. Deze grasmaaier is geschikt voor kleine en middelgrote tuinen tot 250m2 en beschikt over een maaibreedte van 32cm en drie maaihoogtes tussen 25 en 65mm. Deze grasmaaier heeft een krachtige 1300W motor en is voorzien van een 30 liter opvangbak waar het gemaaide gras in wordt opgevangen. Een kabeltrekontlasting zorgt ervoor dat de stroomkabel ongewenst niet uitgetrokken wordt tijdens het maaien. Daarnaast beschermt de overbelastingsbeveiliging je tegen elektrische schokken en overbelasting. Als je liever zonder opvangbak maait, is dat ook mogelijk. De verpakking bevat naast de grasmaaier ook een grasopvangbak, kabelclips, vergrendelknoppen en schroeven, een haak voor kabeltrekontlasting en een handleiding. Met deze grasmaaier van Powerplus maai je je gazon eenvoudig en snel op de juiste lengte. De grasmaaier is licht van gewicht en eenvoudig te bedienen, waardoor je deze gemakkelijk kunt verplaatsen.

10. Bosch Home & Garden EasyGrassCut 23 Grastrimmer

This Bosch Home and Garden EasyGrassCut 23 Grastrimmer Elektrisch 230 V Snijbreedte max.: 23 cm is perfect for quick and easy lawn care. Its powerful motor and robust construction make it ideal for trimming edges and cutting grass with precise results. It features a cutting width of up to 23 cm and the ergonomic handle design ensures comfortable handling. The integrated cable storage prevents accidental entanglement and the trimmer head is adjustable for precise cutting of different heights of grass. The adjustable handlebar provides maximum comfort and the telescopic tube allows for easy adjustment of the working height. The robust plastic blades are designed for long-lasting use and offer a precise cut. The Bosch Home and Garden EasyGrassCut 23 Grastrimmer Elektrisch 230 V Snijbreedte max.: 23 cm is a high-performance trimmer that will help you to create a neat and tidy lawn. The Bosch Home and Garden EasyGrassCut 23 Grastrimmer Elektrisch 230 V Snijbreedte max.: 23 cm also comes with a range of practical features to ensure ease of use. The integrated edge guard prevents damage to lawn edges, while the single lever cutting height adjustment allows for easy adjustment of the cutting height. The trimmer head is also equipped with an additional safety switch to prevent accidental activation. The lightweight design makes it easy to transport and store, while the included shoulder strap allows for comfortable carrying. With its powerful motor and robust construction, the Bosch Home and Garden EasyGrassCut 23 Grastrimmer Elektrisch 230 V Snijbreedte max.: 23 cm is the perfect tool for achieving a neat and tidy lawn.

Veelgestelde vragen over de elektrische grasmaaier reviews

De elektrische grasmaaier kopen is natuurlijk een belangrijk doel. Daarom kun je bij ons eenvoudig op één van de elektrische grasmaaiers in de top 10 klikken. Als je hierop klikt, kun je hem direct bij een goede aanbieder kopen. Je hoeft dus niet zelf nog de aanbieder op te zoeken. 

Uiteraard kun je huistuinenliefde.nl ook gebruiken om gewoon inspiratie op te doen voor een elektrische grasmaaier. Je kunt de elektrische grasmaaier dan alsnog ergens anders bestellen. Het ligt er maar net aan waar jij je goed bij voelt en wat de beste opties voor jou zijn.

Als je de best geteste elektrische grasmaaier wilt kopen, maar hij is niet verkrijgbaar dan is dat erg vervelend. Toch is dit geen reden tot paniek. Het is mogelijk dat de elektrische grasmaaier uitverkocht is. Dan is het een goede optie om af te wachten en te kijken of het product nog terug komt. 

Wanneer je de elektrische grasmaaier direct nodig hebt, zal je online kunnen kijken naar de mogelijke opties. Er zijn vast nog meer aanbieders die de elektrische grasmaaier aanbieden. Bij huistuinenliefde.nl weet je wel direct dat alles betrouwbaar is. Bij andere aanbieders is het wel goed om dit na te gaan.

De best geteste elektrische grasmaaier van 2023 is nu Unknown. Het is er eentje die zeker boven de rest uitsteekt. Het is uiteraard ook goed om naar alle andere negen opties te kijken. Op die manier kom je erachter of een andere elektrische grasmaaier niet beter bij je past. 

Iedereen heeft een andere mening en gebruikt een elektrische grasmaaier op een andere manier. Daarom is het altijd goed om voor jezelf ook even te kijken wat de beste optie is. Unknown hoeft niet per se voor jou de beste elektrische grasmaaier te zijn. Je kunt dan ook kiezen voor bijvoorbeeld Unknown of Unknown.

Afsluiting: elektrische grasmaaiers vergelijken

Een elektrische grasmaaier kopen doe je uiteraard omdat je er eentje nodig hebt. Aan de hand van deze top 10 proberen wij ervoor te zorgen dat je de beste elektrische grasmaaier kunt vinden. 

Wanneer je nog niet helemaal overtuigd bent van de opgestelde top 10 beste elektrische grasmaaier van 2024 dan kun je nog even rond kijken op huistuinenliefde.nl. Wij hebben een hele hoop informatie waar je misschien wat aan hebt. Zo vind je uiteindelijk toch nog de beste elektrische grasmaaier voor jou.

Conclusie top 10 elektrische grasmaaiers

Het gaat erom een keus te maken die bij je behoeften past. Of je nu liever kiest voor een basic model met een lage prijs of liever gaat voor een model met extra mogelijkheden, er is voor ieder wat wils. Je mag je afvragen wat voor model je wilt kopen? Of het je budget past? Na het lezen van dit artikel is het je vast duidelijk welke gewenste mogelijkheden je uiteindelijk kunt verwachten bij het kopen van een elektrische grasmaaier. Bovendien staan deze tien producten garant voor een betrouwbare kwaliteit. Met deze informatie in je achterhoofd, wordt het eenvoudig om een goede keuze te maken bij het kopen van een nieuwe elektrische grasmaaier.

Disclaimer: Op deze pagina vind je links naar de webshop van Bol.com. Wij ontvangen een commissie indien er een elektrische grasmaaier wordt aangeschaft via een link op onze website.

Picture of Sanne
Sanne

Hi, mijn naam is Sanne. Of het nu gaat om het transformeren van een saaie woonkamer in een adembenemende oase van comfort en stijl, het verfraaien van een tuin met prachtige bloemen en groen of het ontdekken van de meest praktische en innovatieve producten voor het hele gezin; ik help je er graag bij. Van mij kun je een zo eerlijk mogelijke mening verwachten waarbij ik je inzicht geef in de voordelen, nadelen en unieke kenmerken van elk product dat ik beoordeel.

Gepubliceerd op: 27 okt. 2022