Vergelijk de 10 beste slimme stekkers - Test slimme stekkers

Laatst bijgewerkt:

De beste slimme stekker vinden is soms best moeilijk. Bij huistuinenliefde.nl willen we je daar uiteraard graag bij helpen. We willen ervoor zorgen dat je de beste slimme stekker kunt vinden die er op de markt verkrijgbaar is. Toch is dat vaak makkelijker gezegd dan gedaan. Er zijn zoveel verschillende slimme stekkers en aanbieders. Daarom hebben we een lijst opgesteld samen met de echte slimme stekkers kenners. Hierdoor kun jij eenvoudig de ideale slimme stekker vinden die je nodig hebt.

Beste slimme stekkers - Onze 10 favorieten

Hoe we de top 10 slimme stekkers samenstellen is vrij eenvoudig uit te leggen. De beste slimme stekkers worden in deze top 10 voor je op een rijtje gezet. Dit doen wij zodat je in één keer de 10 beste slimme stekkers kunt vinden. Zo hoef je niet zelf uren te zoeken naar een geschikte slimme stekker.

In de top 10 worden alle goede slimme stekkers besproken zodat je direct ziet welke producteigenschappen deze slimme stekkers hebben. Zo zullen we uiteraard ook eerlijk zijn over mogelijke mindere punten. Onze kenners staan achter alle slimme stekkers die er in de top 10 neer worden gezet.

Inhoudsopgave

Ontdek de beste slimme stekkers met behulp van onze vergelijkingstips

De slimme stekker reviews zijn voor onze kenners een belangrijk aspect voor het vergelijken van slimme stekkers. Wat de beste slimme stekker is kun je alleen achterhalen door naar alle mogelijke optie te kijken. Er moet dus ook gekeken worden naar de slimme stekker ervaringen. Deze ervaringen zijn opgedaan door consumenten die een slimme stekker hebben aangekocht en hierover hun oordeel geven. Hier hebben wij geen invloed op. Daarom zijn de reviews voor onze klanten zo fijn om te lezen. Op die manier weet je direct of een bepaaldeslimme stekker wel of niet iets voor je is.

1. PuroTech Slimme Stekker 12 Stuks Smart Plug Voordeelverpakking Tijdschakelaar Energiemeter Amazon Alexa Google Home.

De PuroTech® slimme stekkers bieden een eenvoudige manier om jouw woning te automatiseren. De set bestaat uit twaalf stuks smart plugs, die gemakkelijk aan te sluiten zijn op lampen, apparaten en andere elektrische apparatuur. De slimme stekkers zijn eenvoudig te bedienen met de gratis Smart Life app. Je hebt geen hub meer nodig. Met de energie meter krijg je inzicht in het verbruik, wat handig is als je wilt weten hoeveel energie je apparaten gebruiken. Met de handige tijdschakelaar kun je gemakkelijk automatische aan/uit programma's instellen voor jouw lampen, zoals bijvoorbeeld het instellen van een tijd om de lampen uit te schakelen als je op vakantie bent. En het beste is dat de PuroTech® slimme stekkers ook geschikt zijn voor Google Home en Amazon Alexa. Zo kun je je lampen bedienen met je stem. Met deze voordeelverpakking van twaalf stuks heb je alles wat je nodig hebt om jouw woning te automatiseren.

2. Nooie NSP11 Slimme Stekker Smart Plug Tijdschakelaar Energiemeter Alleen 2.4GHz WIFI 4 Stuks 10A.

De Nooie NSP11 Slimme Stekker is een eenvoudig te installeren en te bedienen product dat uw leven eenvoudiger maakt. U kunt uw apparaten bedienen met behulp van uw smartphone of tablet met de Nooie-app. Met de slimme stekker kunt u uw apparaten automatisch in- en uitschakelen om energie te besparen. Bovendien kunt u het energieverbruik van uw apparaten controleren. De Nooie NSP11 Slimme Stekker is een zeer handig apparaat voor het regelen van uw huishoudelijke apparatuur. De slimme stekker is compatibel met apparaten met een stroomverbruik tot maximaal 10A. U kunt uw slimme stekker verbinden met 2.4GHz WIFI en de Nooie-app is compatibel met iOS- en Android-apparaten. Met de timerfunctie kunt u verschillende tijden instellen voor het in- en uitschakelen van uw apparaten. U kunt ook meerdere slimme stekkers tegelijk bedienen met de Nooie-app. Met deze slimme stekker kunt u de energiekosten voor uw apparatuur verminderen en de efficiëntie van uw huishouden verbeteren. De Nooie NSP11 Slimme Stekker is een fantastische aanvulling op elk huishouden. Met deze slimme stekker pakt u uw energieverbruik aan en verbetert u uw levensstijl. De Nooie NSP11 Slimme Stekker is een handige en gebruiksvriendelijke oplossing voor het regelen van uw huishoudelijke apparatuur. Met deze slimme stekker kunt.

3. Smartify Slimme Stekker Smart Plug Incl. Tijdschakelaar Energiemeter.

De Smartify Slimme Stekker Smart Plug Incl. Tijdschakelaar Energiemeter maakt het mogelijk om uw huis slim te maken. Met deze slimme stekker kunt u uw verlichting, apparaten, airconditioners en elektrische producten gemakkelijk bedienen. U kunt uw apparaten ook op afstand bedienen met uw smartphone of tablet. Deze slimme stekker is gemakkelijk te installeren door de stekker in het stopcontact te steken en de app te downloaden naar uw mobiele apparaat. Met de Smartify Slimme Stekker Smart Plug Incl. Tijdschakelaar Energiemeter kunt u uw verbruik monitoren en uw energiekosten verlagen. Deze slimme stekker heeft een ingebouwde tijdschakelaar, zodat u uw apparaten op afstand kunt programmeren. U kunt ook de meldingen in de app instellen om op de hoogte te blijven van de energieverbruik. Bovendien werkt deze slimme stekker alleen met een 2.4 Ghz Wifi verbinding. Geniet dus van de voordelen van deze slimme stekker en maak uw huis intelligent.

4. Slimme Stekker WiFi Met energiemeter 16A 1 stuks.

Met de slimme stekker WiFi van 16A kunt u gemakkelijk energie meten en beheren. Deze stekker bevat een energiemeter waarmee u real-time informatie over het stroomverbruik krijgt. U kunt deze stekker ook bedienen met uw telefoon, waarmee u op afstand de stroom kunt inschakelen en uitschakelen. Bovendien heeft de stekker geen hub nodig om te werken, wat het installeren en gebruiken aanzienlijk vereenvoudigt. Deze slimme stekker is uitgerust met een energie-efficiëntie-classificatie, die de efficiëntie van de stekker tijdens het gebruik aangeeft. Het is ook voorzien van een overbelastingsbeveiliging, waarmee u veilig kunt werken zonder risico op kortsluiting en brand. Bovendien heeft de stekker een kleine, compacte design waardoor hij makkelijk in de stopcontacten past. Met de slimme stekker WiFi kunt u uw energieverbruik beter meten en beheren. U kunt de stekker bedienen met uw telefoon en u kunt de stroom op afstand inschakelen en uitschakelen. Bovendien heeft de stekker geen hub nodig om te werken en is hij uitgerust met een energie-efficiëntie-classificatie en een overbelastingsbeveiliging. De stekker heeft ook een kleine, compacte design waardoor hij gemakkelijk in het stopcontact past. Kortom, deze slimme stekker WiFi met energiemeter.

Nog meer producten:

5. Iqonic Slimme Stekker Smart Plug Met Tijdschakelaar en Energiemeter 16A 4 Stuks.

Met de Iqonic slimme stekker kun je jouw huis gemakkelijk automatiseren. Je kunt de stekkers eenvoudig installeren via de gratis SmartLife-app. Je kunt de lampen vanaf elke locatie aan en uit zetten. De Energiemeter in de app geeft je een helder overzicht van het energieverbruik per dag en per maand. Met de tijdschakelaar maak je automatische aan/uit-programma's voor je lampen. Ideaal als je op vakantie bent. De Iqonic slimme stekker is ook volledig compatibel met Google Home en Amazon Alexa. Zo kun je het licht bedienen met je stem. Met deze slimme stekker van Iqonic is jouw woning helemaal klaar voor de toekomst. Dit pakket bevat 4 stuks stekkers met de energie- en tijdschakelaar. Dus zet jouw woning slim aan met deze Iqonic slimme stekker.

6. Nedis SmartLife Smart Stekker | Wi-Fi | 3 Stuks | 3680 W | Type F (CEE 7/3) | -10 45 °C | Android™ IOS.

Met de Nedis SmartLife Smart Stekker kun je alles wat je thuis elektrisch aandrijft op afstand bedienen met je smartphone of tablet. De stekker heeft een maximale belastingcapaciteit van 3680 W en is compatibel met Type F (CEE 7/3). Het apparaat is voorzien van een robuust, stevig ontwerp dat bestand is tegen extreme temperaturen van -10 tot 45 °C. Met de Nedis® SmartLife-app kun je alle apparaten op afstand bedienen, en ook koppelen aan Google Home of Amazon Alexa voor stembesturing. De app is beschikbaar voor Android™ en iOS-apparaten, waardoor je gemakkelijk toegang hebt tot al je slimme apparaten. Ook heeft de Nedis SmartLife Smart Stekker een timerfunctie, waarmee je dagelijkse taken automatisch kunt plannen en uitvoeren. Nu wordt je leven eenvoudiger met deze slimme stekker!

7. PuroTech Slimme Stekker 4 Stuks Smart Plug Incl. Tijdschakelaar Energiemeter Voordeelverpakking Geschikt Voor Alexa.

De PuroTech® slimme stekkers zijn een handige manier om jouw woning te automatiseren. De set bestaat uit vier stekkers, inclusief tijdschakelaar, energiemeter en voordeelverpakking. De stekkers zijn geschikt voor verschillende soorten apparaten. Sluit de stekker aan op jouw lamp en je kunt deze op afstand bedienen met de gratis Smart Life app. Je hebt hierbij geen hub meer nodig. Met de energiemeter heb je inzicht in het verbruik van je lampen, waardoor je jouw energiekosten kunt verminderen. En met de handige tijdschakelaar maak je automatische aan/uit programma’s voor jouw lampen. Zo hoef je nooit meer te vergeten je lampen uit te zetten als je op vakantie gaat. Bedien jij jouw lampen liever met je stem? Ook dat is geen enkel probleem! De PuroTech® slimme stekkers zijn volledig compatibel met Google Home en Amazon Alexa. Kortom, met de slimme stekkers van PuroTech® heb je de perfecte oplossing voor het automatiseren van jouw woning.

8. Philips Hue Smart plug Slimme Stekker Nederland.

Met de Philips Hue Smart plug Slimme Stekker Nederland geef je je bestaande verlichting de slimme functies die je nodig hebt. Steek de stekker in het stopcontact en sluit je bestaande verlichting erop aan. Je bedient de lampen vervolgens makkelijk met de Philips Hue app of met je stem. Daarnaast is het mogelijk om extra functies te gebruiken, zoals het instellen van timers, als je verbinding maakt met de Philips Hue Bridge. De Philips Hue Slimme Stekker heeft een onopvallend en compact formaat met aan de bovenkant een extra aan/uit-schakelaar. De stekker is voorzien van randaarde (type F), waardoor hij geschikt is voor gebruik in Nederland en vele andere Europese landen. Bovendien is de stroomverbruik van de Philips Hue Slimme Stekker zeer laag, waardoor je geen krachtige verlichting nodig hebt om het product te laten werken.

9. SEC24 HAS880V2 2x Slimme stekker WiFi plug met digitale timer 16A- Tijdschakelaar Energie besparing Werkt met Google.

SEC24 HAS880V2 2x slimme stekker WiFi plug met digitale timer 16A-tijdschakelaar, energiebesparing. Met deze revolutionaire slimme stekker kunt u nu uw elektrische apparaten met één druk op de knop aan/uit zetten. U kunt ook een digitale timer instellen om de stekker automatisch uit te schakelen op een bepaalde tijd. De SEC24 HAS880V2 2x Slimme stekker WiFi plug met digitale timer 16A-tijdschakelaar, energiebesparing is zeer eenvoudig in gebruik. U hoeft alleen de stekker in het stopcontact te steken en het apparaat met uw telefoon te verbinden via WiFi. U kunt de stekker met de smartphone bedienen, zelfs als u niet thuis bent. U kunt ook de geavanceerde functies gebruiken zoals het instellen van een timer, energiebesparing en het bewaken van stroomverbruik. De stekker is compatibel met Google Home en Alexa, dus u kunt hem ook met uw stem bedienen.

10. Nedis SmartLife Smart Stekker | Wi-Fi | IP44 | 3680 W | Randaarde stekker Type F (CEE 7/7) | -5 40 °C | Android™ IOS.

De Nedis® SmartLife Smart Stekker is een veelzijdig en draadloos apparaat dat je helpt om apparaat voor buiten, zoals verlichting, tuinpomp, waterkoker of vriezer, vanaf een afstand te bedienen. Met deze stekker creëer je een eenvoudige en draadloze verbinding tussen je smartphone of tablet en je Wi-Fi-router. De Nedis® SmartLife Smart Stekker is ontworpen om te voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen en heeft een IP44-waardering, wat betekent dat het bestand is tegen stof en waterdruppels. Daarnaast heeft het een laag verbruik en is het bestand tegen temperaturen van -5 °C tot 40 °C. Met een max. belasting van 3680 W is de stekker geschikt voor gebruik in huishoudelijke omgevingen. De Nedis® SmartLife Smart Stekker heeft een Randaarde stekker type F (CEE 7/7) en is compatibel met Android™ en IOS. Je kunt de stekker ook automatisch instellen door de ingebouwde timerfunctie. Met deze functie kun je je apparaat in- of uitschakelen op basis van een vaste tijd of een gespecificeerde dag. Deze slimme stekker helpt je dus om energie te besparen en je energierekening te verlagen.

Veelgestelde vragen over de slimme stekker reviews

De slimme stekker kopen is natuurlijk een belangrijk doel. Daarom kun je bij ons eenvoudig op één van de slimme stekkers in de top 10 klikken. Als je hierop klikt, kun je hem direct bij een goede aanbieder kopen. Je hoeft dus niet zelf nog de aanbieder op te zoeken. 

Uiteraard kun je huistuinenliefde.nl ook gebruiken om gewoon inspiratie op te doen voor een slimme stekker. Je kunt de slimme stekker dan alsnog ergens anders bestellen. Het ligt er maar net aan waar jij je goed bij voelt en wat de beste opties voor jou zijn.

Als je de best geteste slimme stekker wilt kopen, maar hij is niet verkrijgbaar dan is dat erg vervelend. Toch is dit geen reden tot paniek. Het is mogelijk dat de slimme stekker uitverkocht is. Dan is het een goede optie om af te wachten en te kijken of het product nog terug komt. 

Wanneer je de slimme stekker direct nodig hebt, zal je online kunnen kijken naar de mogelijke opties. Er zijn vast nog meer aanbieders die de slimme stekker aanbieden. Bij huistuinenliefde.nl weet je wel direct dat alles betrouwbaar is. Bij andere aanbieders is het wel goed om dit na te gaan.

De best geteste slimme stekker van 2023 is nu Unknown. Het is er eentje die zeker boven de rest uitsteekt. Het is uiteraard ook goed om naar alle andere negen opties te kijken. Op die manier kom je erachter of een andere slimme stekker niet beter bij je past. 

Iedereen heeft een andere mening en gebruikt een slimme stekker op een andere manier. Daarom is het altijd goed om voor jezelf ook even te kijken wat de beste optie is. Unknown hoeft niet per se voor jou de beste slimme stekker te zijn. Je kunt dan ook kiezen voor bijvoorbeeld Unknown of Unknown.

Afsluiting: best geteste slimme stekkers

Een slimme stekker kopen doe je uiteraard omdat je er eentje nodig hebt. Aan de hand van deze top 10 proberen wij ervoor te zorgen dat je de beste slimme stekker kunt vinden. Voor iedereen zal dit een andere zijn, maar je weet dan wel waar je moet zoeken. 

Wanneer je nog niet helemaal overtuigd bent door de opgestelde top 10 beste slimme stekker van 2023 dan kun je nog even rond kijken op huistuinenliefde.nl. Wij hebben een hele hoop informatie waar je misschien wat aan hebt. Zo vind je uiteindelijk toch nog de beste slimme stekker voor jou!

Conclusie top 10 slimme stekkers

Al met al kan worden gezegd dat slimme stekkers een belangrijk onderdeel zijn van het moderne leven. Het is belangrijk dat je weet waar je naar op zoek bent wanneer je een slimme stekker wilt kopen. Door de top 10 te bekijken, krijg je ook een beeld van de voor- en nadelen van de verschillende slimme stekkers. We hebben de top 10 in de hoop samengesteld dat je de beste slimme stekker voor jouw gezin of bepaalde situatie kunt vinden. Daarnaast hebben we nog meer informatie over elk product voor je klaar staan. Kijk dus even goed rond en je hebt binnenkort de perfecte slimme stekker. Maak jouw leven een stuk gemakkelijker en bekijk eens wat er allemaal mogelijk is met slimme stekkers!

Disclaimer: Op deze pagina vind je links naar de webshop van Bol.com. Wij ontvangen een commissie indien er een slimme stekker wordt aangeschaft via een link op onze website.

Sanne
Sanne

Hi, mijn naam is Sanne. Of het nu gaat om het transformeren van een saaie woonkamer in een adembenemende oase van comfort en stijl, het verfraaien van een tuin met prachtige bloemen en groen of het ontdekken van de meest praktische en innovatieve producten voor het hele gezin; ik help je er graag bij. Van mij kun je een zo eerlijk mogelijke mening verwachten waarbij ik je inzicht geef in de voordelen, nadelen en unieke kenmerken van elk product dat ik beoordeel.

Gepubliceerd op: