Search
Close this search box.
  1. bbq
  2. Boretti Vittoria

Boretti Vittoria

5/5

Huisje, boompje, tuintje, nou dan kan een barbecue niet ontbreken toch. Lees alles over deze Boretti Vittoria en vergelijk deze ook zeker met andere bbq’s op onze website. Kies je barbecue die past in jouw tuin of balkon en geniet van avondjes eten in de tuin. Zonnetje, drankje en de barbecue aan, heerlijk! Lees snel verder.

Specificaties Boretti Vittoria

Type barbecue

Houtskoolbarbecue

Geschikt voor hoeveel personen

8

Barbecue geschikt voor tuin of balkon

Tuin

Vorm kookoppervlak

Vierhoek

Indirect grillen

Ja

Materiaal

Metaal

Materiaal rooster

Gietijzer

Gewicht

32 kg

Deksel

Ja

Thermometer in deksel

Ja

Diameter kookoppervlak

Omschrijving van Boretti Vittoria

Met de Boretti Vittoria houtskoolbarbecue bereid je heerlijke maaltijden voor maximaal 10 personen op een ruim kookoppervlak van 57 x 43 centimeter. Deze barbecue is voorzien van een gietijzeren grillrooster, wat zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling en een betere warmtevasthoudendheid in vergelijking met een standaard roestvrijstalen rooster. Hierdoor krijgt je gerecht een prachtige grillstructuur. Het deksel van de barbecue kan eenvoudig worden geopend met het roestvrijstalen handvat, terwijl je de temperatuur in de gaten kunt houden met behulp van de ingebouwde dekselthermometer. Daarnaast beschikt de barbecue over handige gereedschapshaken, waarop je al je barbecuegereedschap kunt ophangen. Zo houd je je werkblad vrij om je vlees optimaal voor te bereiden. Met de regelbare luchttoevoer heb je volledige controle over het vuur, waardoor je de perfecte grillresultaten kunt behalen. Het schoonmaken van de barbecue is een fluitje van een cent dankzij de uitneembare kolenbak en aslade. Na gebruik kun je de zijtafels inklappen en de barbecue eenvoudig verplaatsen naar een geschikte opbergplek, dankzij de 2 wielen. Met de Boretti Vittoria houtskoolbarbecue ben jij de meester van de grill en geniet je van heerlijke gerechten in de buitenlucht. Voeg een vleugje Italiaanse flair toe.

Pluspunten
  • Je zult geen last hebben van opvliegend as, aangezien de asopvangbak gesloten is. Je kunt je gereedschap en andere spullen op een overzichtelijke manier opbergen dankzij de extra grote opbergruimte in het onderstel. Je kunt barbecueën voor maximaal 10 personen op het grilloppervlak.

Minpunten
  • Hij heeft geen dubbelwandige deksel, waardoor de warmte minder goed behouden wordt.

Veelgestelde vragen over de Boretti Vittoria

De Boretti Vittoria is een Houtskoolbarbecue

De Boretti Vittoria is geschikt voor 8 personen.

De Boretti Vittoria heeft een deksel: Ja. Zit er een thermometer in het deksel ingebouwd: Ja.

De Boretti Vittoria heeft een grill van en deze heeft een Vierhoek oppervlakte.

De Boretti Vittoria heeft een indirect grillen optie: Ja.

De Boretti Vittoria is gemaakt van Metaal. Het rooster is gemaakt van Gietijzer.

De Boretti Vittoria weegt 32 kg. 

De Boretti Vittoria is geschikt voor gebruik in Tuin.