Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. bbq
  2. Kamado Joe Classic II

Kamado Joe Classic II

5/5

Huisje, boompje, tuintje, nou dan kan een barbecue niet ontbreken toch. Lees alles over deze Kamado Joe Classic II en vergelijk deze ook zeker met andere bbq’s op onze website. Kies je barbecue die past in jouw tuin of balkon en geniet van avondjes eten in de tuin. Zonnetje, drankje en de barbecue aan, heerlijk! Lees snel verder.

Specificaties Kamado Joe Classic II

Type barbecue

Houtskoolbarbecue, Kamado barbecue

Geschikt voor hoeveel personen

8

Barbecue geschikt voor tuin of balkon

Tuin

Vorm kookoppervlak

Rond

Indirect grillen

Ja

Materiaal

Keramiek

Materiaal rooster

RVS

Gewicht

112 kg

Deksel

Ja

Thermometer in deksel

Ja

Diameter kookoppervlak

49 cm

Omschrijving van Kamado Joe Classic II

Met de Kamado Joe Classic II bereid je heerlijke maaltijden voor een gezelschap van maximaal 8 personen. Deze vernieuwde versie biedt nog betere controle over de luchtstroom, dankzij de schimmel- en waterbestendige Kontrol Tower Top Vent. Bovendien is het nu nog gemakkelijker om de deksel op te tillen dankzij het Air Lift systeem, dat de deksel op de gewenste hoogte openhoudt. Op deze barbecue kun je meerdere gerechten tegelijkertijd grillen, op verschillende hoogtes. Dit betekent dat je zowel direct als indirect kunt grillen, zodat je bijvoorbeeld vlees aan de ene kant van het rooster kunt bereiden en groenten aan de andere kant. De barbecue is voorzien van 2 inklapbare zijtafels, zodat je altijd voldoende werkruimte hebt. Bovendien zorgt het stevige onderstel ervoor dat je op een comfortabele werkhoogte kunt grillen. Met behulp van de dekselthermometer kun je eenvoudig de temperatuur in de Kamado Joe Classic II in de gaten houden. Met deze kamado kun je echt creatief aan de slag in de keuken. Of je nu wilt grillen, bakken, roken of slow-cooken, met de Kamado Joe Classic II kan het allemaal. De hoogwaardige keramische behuizing zorgt voor uitstekende isolatie, waardoor je gerechten gelijkmatig en perfect gaar worden. Bovendien is de kamado zeer duurzaam en gaat hij jarenlang mee. Met de Kamado Joe Classic.

Pluspunten
  • Het rooster bestaat uit 2 delen, zodat je verschillende gerechten tegelijkertijd op aparte manieren kunt bereiden. Dankzij het Air Lift systeem blijft de deksel openstaan op elke hoek. De barbecue is uitgerust met een Kontrol Top Vent voor een betere warmtecontrole.

Minpunten
  • In tegenstelling tot de Classic III ontbreekt bij dit model zowel de houtskoolmand als de SloRoller.

Veelgestelde vragen over de Kamado Joe Classic II

De Kamado Joe Classic II is een Houtskoolbarbecue, Kamado barbecue

De Kamado Joe Classic II is geschikt voor 8 personen.

De Kamado Joe Classic II heeft een deksel: Ja. Zit er een thermometer in het deksel ingebouwd: Ja.

De Kamado Joe Classic II heeft een grill van 49 cm en deze heeft een Rond oppervlakte.

De Kamado Joe Classic II heeft een indirect grillen optie: Ja.

De Kamado Joe Classic II is gemaakt van Keramiek. Het rooster is gemaakt van RVS.

De Kamado Joe Classic II weegt 112 kg. 

De Kamado Joe Classic II is geschikt voor gebruik in Tuin.