Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. bbq
  2. Cadac Safari Chef 30 HP Lite

Cadac Safari Chef 30 HP Lite

5/5

Huisje, boompje, tuintje, nou dan kan een barbecue niet ontbreken toch. Lees alles over deze Cadac Safari Chef 30 HP Lite en vergelijk deze ook zeker met andere bbq’s op onze website. Kies je barbecue die past in jouw tuin of balkon en geniet van avondjes eten in de tuin. Zonnetje, drankje en de barbecue aan, heerlijk! Lees snel verder.

Specificaties Cadac Safari Chef 30 HP Lite

Type barbecue

Gasbarbecue

Geschikt voor hoeveel personen

2 - 4

Barbecue geschikt voor tuin of balkon

Balkon of dakterras, Camping of vakantie, Park of strand, Tuin

Vorm kookoppervlak

Rond

Indirect grillen

Ja

Materiaal

Kunststof

Materiaal rooster

Aluminium

Gewicht

3,6 kg

Deksel

Ja

Thermometer in deksel

Nee

Diameter kookoppervlak

32 cm

Omschrijving van Cadac Safari Chef 30 HP Lite

De Cadac Safari Chef 30 HP Lite is een revolutionaire gasbarbecue die ideaal is voor onderweg. Of je nu naar het park gaat of gaat kamperen, deze barbecue is gemakkelijk mee te nemen. In tegenstelling tot zijn voorganger, de Chef 30 LP Lite, werkt deze HP Lite op een EN417 gascartridge. Dit betekent dat je geen gedoe hebt met slangen en drukregelaars. Bevestig eenvoudigweg de cartridge onder de barbecue en je bent klaar om te grillen. Met een gewicht van slechts 3,6 kilogram is deze barbecue ook nog eens superlicht. De inklapbare poten zorgen ervoor dat je hem gemakkelijk kunt opbergen en vervoeren. Maar dat is nog niet alles! Dankzij de multifunctionele deksel kun je van deze barbecue ook een oven maken. Perfect voor het langzaam garen van vlees. Met de piëzo-ontsteking kun je de barbecue veilig en snel aansteken, zonder dat je lucifers nodig hebt. De brander is binnen no-time klaar voor gebruik. Een ander handig kenmerk van de Cadac Safari Chef 30 HP Lite is de afneembare vetpan. Deze vangt niet alleen de kookresten op, maar beschermt ook de gasbrander tegen wind. Zo blijft je barbecue efficiënt en veilig werken, zelfs bij winderige omstandigheden. Kortom, met de Cadac Safari Chef 30 HP Lite heb je een veelzijdige, draagbare en gebruiksvriendelijke gasbarbecue die perfect is voor al je buitenavonturen.

Pluspunten
  • Dankzij het compacte formaat neem je deze barbecue gemakkelijk mee. Het kooktoestel heeft 1 brander met een vermogen van 1,82 kilowatt. De barbecue wordt geleverd met meerdere accessoires waardoor je de kookmogelijkheden uitbreidt. Dankzij het compacte formaat kun je deze barbecue eenvoudig meenemen. Het kooktoestel heeft 1 brander met een vermogen van 1,82 kilowatt. De barbecue wordt geleverd met diverse accessoires waarmee je de kookmogelijkheden kunt uitbreiden.

Minpunten
  • Deze barbecue is niet ideaal voor het grillen voor grote groepen.

Veelgestelde vragen over de Cadac Safari Chef 30 HP Lite

De Cadac Safari Chef 30 HP Lite is een Gasbarbecue

De Cadac Safari Chef 30 HP Lite is geschikt voor 2 - 4 personen.

De Cadac Safari Chef 30 HP Lite heeft een deksel: Ja. Zit er een thermometer in het deksel ingebouwd: Nee.

De Cadac Safari Chef 30 HP Lite heeft een grill van 32 cm en deze heeft een Rond oppervlakte.

De Cadac Safari Chef 30 HP Lite heeft een indirect grillen optie: Ja.

De Cadac Safari Chef 30 HP Lite is gemaakt van Kunststof. Het rooster is gemaakt van Aluminium.

De Cadac Safari Chef 30 HP Lite weegt 3,6 kg. 

De Cadac Safari Chef 30 HP Lite is geschikt voor gebruik in Balkon of dakterras, Camping of vakantie, Park of strand, Tuin.