Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. bbq
  2. Weber Lumin Compact Black Met Onderstel

Weber Lumin Compact Black Met Onderstel

5/5

Huisje, boompje, tuintje, nou dan kan een barbecue niet ontbreken toch. Lees alles over deze Weber Lumin Compact Black Met Onderstel en vergelijk deze ook zeker met andere bbq’s op onze website. Kies je barbecue die past in jouw tuin of balkon en geniet van avondjes eten in de tuin. Zonnetje, drankje en de barbecue aan, heerlijk! Lees snel verder.

Specificaties Weber Lumin Compact Black Met Onderstel

Type barbecue

Elektrische barbecue

Geschikt voor hoeveel personen

6

Barbecue geschikt voor tuin of balkon

Balkon of dakterras, Camping of vakantie, Park of strand, Tuin

Vorm kookoppervlak

Vierhoek

Indirect grillen

Ja

Materiaal

Metaal

Materiaal rooster

Geëmailleerd gietijzer

Gewicht

15 kg

Deksel

Ja

Thermometer in deksel

Ja

Diameter kookoppervlak

Omschrijving van Weber Lumin Compact Black Met Onderstel

Met de Weber Lumin Compact Black Met Onderstel kun je op een comfortabele werkhoogte grillen voor wel 6 personen tegelijkertijd. Deze elektrische barbecue is uitgerust met een inklapbaar onderstel, waardoor je hem eenvoudig kunt verplaatsen in je tuin of zelfs meenemen naar de camping. Met deze barbecue kun je zowel direct als indirect grillen, waardoor je een breed scala aan gerechten kunt bereiden. Denk bijvoorbeeld aan het roosteren van vlees op een maximale temperatuur van 315 graden Celsius of het stomen van groenten in de stoombak. Wat deze barbecue echt bijzonder maakt, is de rookinfusie-instelling. Hiermee kun je rookmot toevoegen aan de rookbak, waardoor je gerechten die authentieke rooksmaak krijgen die zo kenmerkend is voor een barbecue. Daarnaast zorgt de deksel ervoor dat de warmte goed wordt vastgehouden en gelijkmatig wordt verdeeld. Met behulp van de thermometer op de deksel van de Lumin Compact Met Onderstel kun je de temperatuur nauwkeurig in de gaten houden. Zo ben je altijd verzekerd van perfect gegrilde gerechten. De Weber Lumin Compact Black Met Onderstel is niet alleen praktisch en veelzijdig, maar heeft ook een stijlvol design. De zwarte kleur geeft de barbecue een moderne uitstraling die perfect past in elke tuin of op elk terras. Met deze barbecue breng je niet alleen heerlijke smaken naar boven, maar voeg je ook een vleugje elegantie toe aan je buitenruimte. Kortom, de Weber.

Pluspunten
  • Je grilt voor hoogstens 6 personen op het kookoppervlak. Met behulp van de dekselthermometer hou je de temperatuur in de barbecue nauwkeurig in de gaten. Dankzij de gereedschapshaken heb je het barbecuegereedschap tijdens het grillen snel binnen handbereik.

Minpunten
  • Je hebt vaak een verlengsnoer nodig omdat het snoer relatief kort is.

Veelgestelde vragen over de Weber Lumin Compact Black Met Onderstel

De Weber Lumin Compact Black Met Onderstel is een Elektrische barbecue

De Weber Lumin Compact Black Met Onderstel is geschikt voor 6 personen.

De Weber Lumin Compact Black Met Onderstel heeft een deksel: Ja. Zit er een thermometer in het deksel ingebouwd: Ja.

De Weber Lumin Compact Black Met Onderstel heeft een grill van en deze heeft een Vierhoek oppervlakte.

De Weber Lumin Compact Black Met Onderstel heeft een indirect grillen optie: Ja.

De Weber Lumin Compact Black Met Onderstel is gemaakt van Metaal. Het rooster is gemaakt van Geëmailleerd gietijzer.

De Weber Lumin Compact Black Met Onderstel weegt 15 kg. 

De Weber Lumin Compact Black Met Onderstel is geschikt voor gebruik in Balkon of dakterras, Camping of vakantie, Park of strand, Tuin.