Search
Close this search box.
  1. bbq
  2. Grill Guru Original Large

Grill Guru Original Large

5/5

Huisje, boompje, tuintje, nou dan kan een barbecue niet ontbreken toch. Lees alles over deze Grill Guru Original Large en vergelijk deze ook zeker met andere bbq’s op onze website. Kies je barbecue die past in jouw tuin of balkon en geniet van avondjes eten in de tuin. Zonnetje, drankje en de barbecue aan, heerlijk! Lees snel verder.

Specificaties Grill Guru Original Large

Type barbecue

Houtskoolbarbecue, Kamado barbecue

Geschikt voor hoeveel personen

8

Barbecue geschikt voor tuin of balkon

Tuin

Vorm kookoppervlak

Rond

Indirect grillen

Ja

Materiaal

Keramiek

Materiaal rooster

Verchroomd staal

Gewicht

95 kg

Deksel

Ja

Thermometer in deksel

Ja

Diameter kookoppervlak

57 cm

Omschrijving van Grill Guru Original Large

De Grill Guru Original Large is de ultieme keramische barbecue voor een heerlijk gegrilde maaltijd met vrienden en familie. Met genoeg ruimte om 8 personen te bedienen, hoef je je nooit meer zorgen te maken dat er niet genoeg eten is voor iedereen. En dankzij het meegeleverde onderstel kun je op een comfortabele hoogte grillen, zonder je rug te belasten. Deze barbecue is ontworpen met jouw gemak in gedachten. De bamboe zijtafels bieden voldoende werkruimte om je maaltijden voor te bereiden, terwijl de dekselthermometer je helpt om de temperatuur nauwlettend in de gaten te houden. En als je de temperatuur wilt aanpassen, kun je eenvoudig het ventilatierooster bovenop gebruiken om de luchttoevoer te regelen. Maar dat is nog niet alles! Een deel van het rooster is uitneembaar, waardoor je de mogelijkheid hebt om de barbecue uit te breiden met verschillende accessoires. Voeg bijvoorbeeld een wokpan toe om heerlijke gegrilde groenten te bereiden. En met de wieltjes aan de onderkant kun je de Original Large gemakkelijk verplaatsen naar een andere plek in je tuin. En als je klaar bent met grillen, kun je eenvoudig de zijtafels inklappen, zodat de barbecue minder ruimte inneemt. Kortom, met de Grill Guru Original Large haal je een veelzijdige en gebruiksvriendelijke barbecue in huis, die garant staat voor heerlijke maaltijden en gezellig.

Pluspunten
  • Met behulp van het deels uitneembare rooster kun je deze barbecue eenvoudig uitbreiden met een pizzasteen of wokpan. De zijtafels kunnen worden ingeklapt, waardoor de kamado minder ruimte in de schuur inneemt. Je kunt voor maximaal 8 personen barbecueën op het grilloppervlak.

Minpunten
  • De barbecue heeft geen verwijderbare asopvanger en vetafvoer.

Veelgestelde vragen over de Grill Guru Original Large

De Grill Guru Original Large is een Houtskoolbarbecue, Kamado barbecue

De Grill Guru Original Large is geschikt voor 8 personen.

De Grill Guru Original Large heeft een deksel: Ja. Zit er een thermometer in het deksel ingebouwd: Ja.

De Grill Guru Original Large heeft een grill van 57 cm en deze heeft een Rond oppervlakte.

De Grill Guru Original Large heeft een indirect grillen optie: Ja.

De Grill Guru Original Large is gemaakt van Keramiek. Het rooster is gemaakt van Verchroomd staal.

De Grill Guru Original Large weegt 95 kg. 

De Grill Guru Original Large is geschikt voor gebruik in Tuin.