Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. bbq
  2. Kamado Joe Classic I + Hoes

Kamado Joe Classic I + Hoes

5/5

Huisje, boompje, tuintje, nou dan kan een barbecue niet ontbreken toch. Lees alles over deze Kamado Joe Classic I + Hoes en vergelijk deze ook zeker met andere bbq’s op onze website. Kies je barbecue die past in jouw tuin of balkon en geniet van avondjes eten in de tuin. Zonnetje, drankje en de barbecue aan, heerlijk! Lees snel verder.

Specificaties Kamado Joe Classic I + Hoes

Type barbecue

Houtskoolbarbecue, Kamado barbecue

Geschikt voor hoeveel personen

8

Barbecue geschikt voor tuin of balkon

Tuin

Vorm kookoppervlak

Rond

Indirect grillen

Ja

Materiaal

Textiel

Materiaal rooster

RVS

Gewicht

90 kg

Deksel

Ja

Thermometer in deksel

Ja

Diameter kookoppervlak

49 cm

Omschrijving van Kamado Joe Classic I + Hoes

Met de Kamado Joe Classic I + Hoes haal je niet alleen een hoogwaardige barbecue in huis, maar ook een bijpassende beschermhoes. Deze barbecue is perfect voor grote groepen, want op het ruime kookoppervlak kun je tot wel 8 personen tegelijkertijd van heerlijk gegrild voedsel voorzien. Dankzij de 2 inklapbare zijtafels heb je bovendien voldoende werkruimte om alle ingrediënten en gereedschappen binnen handbereik te hebben. De Kamado Joe Classic I + Hoes is niet zomaar een barbecue, het is een veelzijdige kookmachine. Je hebt de mogelijkheid om verschillende soorten gerechten tegelijkertijd te bereiden op verschillende hoogten. Terwijl je sappig vlees grilt op de ene helft van het rooster, kun je op de andere helft bijvoorbeeld smaakvolle groenten roosteren. De dekselthermometer maakt het gemakkelijk om de temperatuur in de kamado nauwlettend in de gaten te houden, zodat je altijd de perfecte garing kunt bereiken. Naast het gebruiksgemak biedt de Kamado Joe Classic I + Hoes ook handige schoonmaakvoorzieningen. Met behulp van de aspook en de uitschuifbare aslade kun je de barbecue eenvoudig reinigen na gebruik. Zo blijft je Kamado Joe altijd in optimale staat en kun je keer op keer genieten van heerlijke gerechten. Haal de Kamado Joe Classic I + Hoes vandaag nog in huis en ontdek de eindeloze mogelijkheden van deze fantastische barbecue.

Pluspunten
  • Bij de barbecue krijg je een passende hoes meegeleverd met deze set. Dankzij de wielen verplaats je de barbecue moeiteloos. Het rooster bestaat uit 2 delen, waardoor je verschillende gerechten tegelijkertijd op een aparte manier bereidt.

Minpunten
  • De barbecue is zo zwaar dat je 2 mensen nodig hebt om het onderstel te installeren.

Veelgestelde vragen over de Kamado Joe Classic I + Hoes

De Kamado Joe Classic I + Hoes is een Houtskoolbarbecue, Kamado barbecue

De Kamado Joe Classic I + Hoes is geschikt voor 8 personen.

De Kamado Joe Classic I + Hoes heeft een deksel: Ja. Zit er een thermometer in het deksel ingebouwd: Ja.

De Kamado Joe Classic I + Hoes heeft een grill van 49 cm en deze heeft een Rond oppervlakte.

De Kamado Joe Classic I + Hoes heeft een indirect grillen optie: Ja.

De Kamado Joe Classic I + Hoes is gemaakt van Textiel. Het rooster is gemaakt van RVS.

De Kamado Joe Classic I + Hoes weegt 90 kg. 

De Kamado Joe Classic I + Hoes is geschikt voor gebruik in Tuin.