Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. bbq
  2. Boretti Robusto

Boretti Robusto

5/5

Huisje, boompje, tuintje, nou dan kan een barbecue niet ontbreken toch. Lees alles over deze Boretti Robusto en vergelijk deze ook zeker met andere bbq’s op onze website. Kies je barbecue die past in jouw tuin of balkon en geniet van avondjes eten in de tuin. Zonnetje, drankje en de barbecue aan, heerlijk! Lees snel verder.

Specificaties Boretti Robusto

Type barbecue

Buitenkeuken, Gasbarbecue

Geschikt voor hoeveel personen

1 - 18

Barbecue geschikt voor tuin of balkon

Tuin

Vorm kookoppervlak

Vierhoek

Indirect grillen

Nee

Materiaal

Metaal

Materiaal rooster

Gietijzer

Gewicht

87 kg

Deksel

Ja

Thermometer in deksel

Ja

Diameter kookoppervlak

Omschrijving van Boretti Robusto

Met de Boretti Robusto kun je voor maar liefst 18 personen tegelijkertijd grillen op het ruime kookoppervlak. Deze buitenkeuken is speciaal ontworpen voor grote groepen, zodat je moeiteloos al je gasten kunt voorzien van heerlijk gegrild eten. De gasbarbecue is uitgerust met 4 krachtige hoofdbranders en een handige zijbrander, perfect voor het bereiden van bijgerechten. Een van de unieke kenmerken van de Boretti Robusto is de ronde vorm van de deksel, waardoor de warmte perfect wordt gecirculeerd. Hierdoor wordt je vlees gelijkmatig gegaard en krijgt het die heerlijke smaakvolle korst. Met de handige dekselthermometer kun je bovendien de temperatuur nauwlettend in de gaten houden, zodat je altijd de perfecte grillresultaten kunt behalen. Naast de uitstekende prestaties biedt de Boretti Robusto ook veel praktische voordelen. Zo beschikt deze buitenkeuken over twee ruime zijtafels, waarop je eenvoudig borden en schalen kunt plaatsen. Hierdoor heb je altijd voldoende werkruimte om je gerechten voor te bereiden. Kortom, met de Boretti Robusto geniet je niet alleen van heerlijk gegrild eten, maar ook van het gemak en comfort van een professionele buitenkeuken.

Pluspunten
  • De buitenkeuken is uitgerust met een zijbrander om sauzen en bijgerechten te bereiden. Op het warmhoudrooster kun je je gerechten warm houden. Op het grilloppervlak kun je barbecueën voor maximaal 18 personen.

Minpunten
  • De buitenkeuken beschikt niet over gereedschapshaken om het barbecuegereedschap aan op te hangen, waardoor je het minder snel binnen handbereik hebt.

Veelgestelde vragen over de Boretti Robusto

De Boretti Robusto is een Buitenkeuken, Gasbarbecue

De Boretti Robusto is geschikt voor 1 - 18 personen.

De Boretti Robusto heeft een deksel: Ja. Zit er een thermometer in het deksel ingebouwd: Ja.

De Boretti Robusto heeft een grill van en deze heeft een Vierhoek oppervlakte.

De Boretti Robusto heeft een indirect grillen optie: Nee.

De Boretti Robusto is gemaakt van Metaal. Het rooster is gemaakt van Gietijzer.

De Boretti Robusto weegt 87 kg. 

De Boretti Robusto is geschikt voor gebruik in Tuin.