Search
Close this search box.
  1. bbq
  2. Weber Pulse 2000 + Hoes

Weber Pulse 2000 + Hoes

5/5

Huisje, boompje, tuintje, nou dan kan een barbecue niet ontbreken toch. Lees alles over deze Weber Pulse 2000 + Hoes en vergelijk deze ook zeker met andere bbq’s op onze website. Kies je barbecue die past in jouw tuin of balkon en geniet van avondjes eten in de tuin. Zonnetje, drankje en de barbecue aan, heerlijk! Lees snel verder.

Specificaties Weber Pulse 2000 + Hoes

Type barbecue

Elektrische barbecue

Geschikt voor hoeveel personen

1 - 9

Barbecue geschikt voor tuin of balkon

Tuin

Vorm kookoppervlak

Vierhoek

Indirect grillen

Ja

Materiaal

Kunststof

Materiaal rooster

Gietijzer

Gewicht

18,6 kg

Deksel

Ja

Thermometer in deksel

Ja

Diameter kookoppervlak

Omschrijving van Weber Pulse 2000 + Hoes

De Weber Pulse 2000 + Hoes is een revolutionaire elektrische barbecue die jouw grillervaring naar een hoger niveau tilt. Met de bijpassende hoes en de Weber app heb je volledige controle over het garingsproces van jouw favoriete vleesgerechten. Dankzij de bluetoothverbinding kan je eenvoudig de iGrill met 2 sensoren bedienen en de temperatuur van het vlees in de gaten houden. Je kan zelfs instellen bij welke temperatuur je een melding wilt ontvangen wanneer het vlees perfect gegaard is. Met het gietijzeren grilloppervlak van de Weber Pulse 2000 + Hoes kan je moeiteloos grillen voor maximaal 9 personen tegelijkertijd. Het grilloppervlak is opgedeeld in 2 grillzones, waardoor je gelijktijdig gerechten op verschillende temperaturen kunt bereiden. Zo kan je bijvoorbeeld jouw steak perfect medium-rare grillen terwijl je groenten op een lagere temperatuur langzaam roosteren. Om jouw Pulse 2000 te beschermen en ervoor te zorgen dat je er nog langer van kunt genieten, wordt deze geleverd met een handige hoes. Deze hoes biedt optimale bescherming tegen weersinvloeden en zorgt ervoor dat je barbecue altijd klaar is voor gebruik. Bovendien heeft de Weber Pulse 2000 + Hoes een startvermogen van 2000 watt, dus zorg ervoor dat je hem aansluit op een aparte groep om te voorkomen dat de stoppen doorslaan. Kies voor de Weber Pulse 2000 + Hoes en geniet van de ulti.

Pluspunten
  • Met de bijgeleverde barbecuehoes bescherm je jouw barbecue tegen alle weersomstandigheden. Op het grilloppervlak kun je voor maximaal 9 personen barbecueën. Via de app kun je het bereidingsproces van 2 stukken vlees in de gaten houden.

Minpunten
  • De barbecue heeft geen frame, waardoor je niet op een comfortabele werkhoogte kunt grillen.

Veelgestelde vragen over de Weber Pulse 2000 + Hoes

De Weber Pulse 2000 + Hoes is een Elektrische barbecue

De Weber Pulse 2000 + Hoes is geschikt voor 1 - 9 personen.

De Weber Pulse 2000 + Hoes heeft een deksel: Ja. Zit er een thermometer in het deksel ingebouwd: Ja.

De Weber Pulse 2000 + Hoes heeft een grill van en deze heeft een Vierhoek oppervlakte.

De Weber Pulse 2000 + Hoes heeft een indirect grillen optie: Ja.

De Weber Pulse 2000 + Hoes is gemaakt van Kunststof. Het rooster is gemaakt van Gietijzer.

De Weber Pulse 2000 + Hoes weegt 18,6 kg. 

De Weber Pulse 2000 + Hoes is geschikt voor gebruik in Tuin.