Zoeken
Sluit dit zoekvak.
  1. bbq
  2. Weber Pulse 2000

Weber Pulse 2000

5/5

Huisje, boompje, tuintje, nou dan kan een barbecue niet ontbreken toch. Lees alles over deze Weber Pulse 2000 en vergelijk deze ook zeker met andere bbq’s op onze website. Kies je barbecue die past in jouw tuin of balkon en geniet van avondjes eten in de tuin. Zonnetje, drankje en de barbecue aan, heerlijk! Lees snel verder.

Specificaties Weber Pulse 2000

Type barbecue

Elektrische barbecue

Geschikt voor hoeveel personen

1 - 9

Barbecue geschikt voor tuin of balkon

Tuin

Vorm kookoppervlak

Vierhoek

Indirect grillen

Ja

Materiaal

Metaal

Materiaal rooster

Gietijzer

Gewicht

18,6 kg

Deksel

Ja

Thermometer in deksel

Ja

Diameter kookoppervlak

Omschrijving van Weber Pulse 2000

De Weber Pulse 2000 is een revolutionaire elektrische barbecue waarmee je moeiteloos de perfecte garing van je vlees kunt bereiken. Dankzij de bluetoothverbinding met de Weber app, kun je het garingsproces van maar liefst 2 stukken vlees nauwlettend volgen. Deze barbecue is uitgerust met een geavanceerde iGrill die is voorzien van 2 sensoren, waardoor je altijd precies weet wanneer je vlees de gewenste temperatuur heeft bereikt. Het enige wat je hoeft te doen is de gewenste temperatuur in te stellen in de app en je ontvangt een melding zodra het vlees klaar is. Met het gietijzeren grilloppervlak van de Weber Pulse 2000 kun je tegelijkertijd voor maar liefst 9 personen grillen. Het grilloppervlak is opgedeeld in 2 grillzones, zodat je gelijktijdig gerechten kunt bereiden op verschillende temperaturen. Dankzij het handige digitale scherm houd je altijd de temperatuur van de barbecue in de gaten, zelfs zonder de app. Het opstarten van deze barbecue vereist een kortstondig vermogen van 2000 watt, dus zorg ervoor dat je hem aansluit op een lege groep om te voorkomen dat de stoppen doorslaan. Met de Weber Pulse 2000 ben je verzekerd van een perfect gegaard stuk vlees, elke keer weer.

Pluspunten
  • Je grilt voor maximaal 9 personen op het oppervlak van de barbecue. Via de app houd je het kookproces van 2 stukken vlees in de gaten. Je gebruikt de barbecue ook als een tafelbarbecue.

Minpunten
  • De barbecue heeft geen standaard waardoor je niet op een comfortabele werkhoogte grilt.

Veelgestelde vragen over de Weber Pulse 2000

De Weber Pulse 2000 is een Elektrische barbecue

De Weber Pulse 2000 is geschikt voor 1 - 9 personen.

De Weber Pulse 2000 heeft een deksel: Ja. Zit er een thermometer in het deksel ingebouwd: Ja.

De Weber Pulse 2000 heeft een grill van en deze heeft een Vierhoek oppervlakte.

De Weber Pulse 2000 heeft een indirect grillen optie: Ja.

De Weber Pulse 2000 is gemaakt van Metaal. Het rooster is gemaakt van Gietijzer.

De Weber Pulse 2000 weegt 18,6 kg. 

De Weber Pulse 2000 is geschikt voor gebruik in Tuin.