Zoeken
Sluit dit zoekvak.
  1. bbq
  2. Weber Master Touch Premium SE E-5775 Zwart + Sear Grate + Hoes

Weber Master Touch Premium SE E-5775 Zwart + Sear Grate + Hoes

5/5

Huisje, boompje, tuintje, nou dan kan een barbecue niet ontbreken toch. Lees alles over deze Weber Master Touch Premium SE E-5775 Zwart + Sear Grate + Hoes en vergelijk deze ook zeker met andere bbq’s op onze website. Kies je barbecue die past in jouw tuin of balkon en geniet van avondjes eten in de tuin. Zonnetje, drankje en de barbecue aan, heerlijk! Lees snel verder.

Specificaties Weber Master Touch Premium SE E-5775 Zwart + Sear Grate + Hoes

Type barbecue

Houtskoolbarbecue

Geschikt voor hoeveel personen

12

Barbecue geschikt voor tuin of balkon

Tuin

Vorm kookoppervlak

Rond

Indirect grillen

Ja

Materiaal

Textiel

Materiaal rooster

RVS

Gewicht

24 kg

Deksel

Ja

Thermometer in deksel

Ja

Diameter kookoppervlak

57 cm

Omschrijving van Weber Master Touch Premium SE E-5775 Zwart + Sear Grate + Hoes

Met de Weber Master Touch Premium SE E-5775 Zwart + Sear Graten + hoes haal je het meeste uit je BBQ-ervaring. De toegevoegde hoes zorgt ervoor dat je BBQ beschermd is tegen alle weersomstandigheden, waardoor hij langer meegaat en je er keer op keer van kunt genieten. Deze houtskool BBQ is een ware alleskunner, dankzij de meegeleverde houtskoolring kan je eenvoudig de houtskool verplaatsen naar de zijkanten van de kuip, waardoor je op indirecte wijze kunt grillen en braden. Met de inbegrepen Diffuser Plate is het behouden van een constante temperatuur tijdens het roken op de houtskoolbarbecue geen enkel probleem. De barbecue is uitgerust met het Weber GBS rooster, waardoor je de mogelijkheden van je barbecue nog verder kunt uitbreiden met de Weber GBS accessoires. Bij deze barbecue wordt standaard de Weber GBS Sear Grate meegeleverd, waarmee je de perfecte grillstrepen op je vlees kunt creëren voor een authentieke en smaakvolle BBQ-ervaring. Met de Weber Master Touch Premium SE E-5775 Zwart + Sear Graten + hoes ben je helemaal klaar voor een onvergetelijke BBQ-sessie. Maak indruk op je vrienden en familie met de veelzijdigheid en kwaliteit van deze BBQ. Of je nu wilt grillen, braden of roken, deze houtskoolbarbecue biedt alles wat je nodig hebt voor een geslaagde maaltijd in de buitenlucht. Geniet van de heerlijke.

Pluspunten
  • De barbecuehoes zorgt ervoor dat je BBQ langer meegaat. Met het GBS rooster kun je de barbecue uitbreiden met verschillende GBS accessoires, zoals een pizzasteen of een wokpan. Op het grilloppervlak kun je voor maximaal 12 personen barbecueën.

Minpunten
  • Er worden geen andere accessoires uit de GBS serie meegeleverd, behalve het GBS rooster en de GBS Sear Grate.

Veelgestelde vragen over de Weber Master Touch Premium SE E-5775 Zwart + Sear Grate + Hoes

De Weber Master Touch Premium SE E-5775 Zwart + Sear Grate + Hoes is een Houtskoolbarbecue

De Weber Master Touch Premium SE E-5775 Zwart + Sear Grate + Hoes is geschikt voor 12 personen.

De Weber Master Touch Premium SE E-5775 Zwart + Sear Grate + Hoes heeft een deksel: Ja. Zit er een thermometer in het deksel ingebouwd: Ja.

De Weber Master Touch Premium SE E-5775 Zwart + Sear Grate + Hoes heeft een grill van 57 cm en deze heeft een Rond oppervlakte.

De Weber Master Touch Premium SE E-5775 Zwart + Sear Grate + Hoes heeft een indirect grillen optie: Ja.

De Weber Master Touch Premium SE E-5775 Zwart + Sear Grate + Hoes is gemaakt van Textiel. Het rooster is gemaakt van RVS.

De Weber Master Touch Premium SE E-5775 Zwart + Sear Grate + Hoes weegt 24 kg. 

De Weber Master Touch Premium SE E-5775 Zwart + Sear Grate + Hoes is geschikt voor gebruik in Tuin.