Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. bbq
  2. Barbecook Loewy 55

Barbecook Loewy 55

5/5

Huisje, boompje, tuintje, nou dan kan een barbecue niet ontbreken toch. Lees alles over deze Barbecook Loewy 55 en vergelijk deze ook zeker met andere bbq’s op onze website. Kies je barbecue die past in jouw tuin of balkon en geniet van avondjes eten in de tuin. Zonnetje, drankje en de barbecue aan, heerlijk! Lees snel verder.

Specificaties Barbecook Loewy 55

Type barbecue

Houtskoolbarbecue

Geschikt voor hoeveel personen

1 - 9

Barbecue geschikt voor tuin of balkon

Tuin

Vorm kookoppervlak

Vierhoek

Indirect grillen

Nee

Materiaal

Metaal

Materiaal rooster

Verchroomd staal

Gewicht

11 kg

Deksel

Nee

Thermometer in deksel

Diameter kookoppervlak

55 cm

Omschrijving van Barbecook Loewy 55

Barbecueën wordt met de Barbecook Loewy 55 niet alleen gezellig en lekker, maar ook veilig. Deze stalen barbecue is voorzien van het innovatieve QuickStop systeem, dat zorgt voor extra stabiliteit en het blussen van hete as. Vul eenvoudigweg het waterreservoir voordat je begint met grillen en je hebt geen zorgen meer over wiebelende barbecues of wegspattende as. Het QuickStop systeem zorgt ervoor dat de hete as meteen wordt geblust, waardoor je geen risico loopt op brandwonden of schade aan je terras. Daarnaast heeft de Barbecook Loewy 55 een handig grillrooster met 3 verschillende standen. Hierdoor kun je het vlees altijd op de ideale hoogte boven het vuur plaatsen. Of je nu houdt van een sappige steak, knapperige groenten of smaakvolle vis, met deze barbecue bereik je altijd het perfecte resultaat. Bovendien is het aansteken van de Loewy een fluitje van een cent dankzij het QuickStart systeem. Met slechts 3 vellen krantenpapier in de buis maak je binnen 15 minuten de perfecte gloed voor het grillen. Geen gedoe met aanmaakproducten meer, maar gewoon snel en veilig genieten van een heerlijke barbecue-ervaring. Met de Barbecook Loewy 55 ben je verzekerd van een veilige en gebruiksvriendelijke barbecue. Geniet samen met je vrienden en familie van gezellige avonden vol smaakvol eten en een sfeervolle ambiance. Met zijn stijlvolle design en handige functies is de.

Pluspunten
  • Met het QuickStart-systeem steek je de barbecue snel en veilig aan. Het QuickStop-systeem biedt extra veiligheid door het water in de voet. Op het grilloppervlak kun je maximaal 9 personen barbecueën.

Minpunten
  • De bbq heeft geen wielen, dus is het minder makkelijk om de bbq te verplaatsen.

Veelgestelde vragen over de Barbecook Loewy 55

De Barbecook Loewy 55 is een Houtskoolbarbecue

De Barbecook Loewy 55 is geschikt voor 1 - 9 personen.

De Barbecook Loewy 55 heeft een deksel: Nee. Zit er een thermometer in het deksel ingebouwd: .

De Barbecook Loewy 55 heeft een grill van 55 cm en deze heeft een Vierhoek oppervlakte.

De Barbecook Loewy 55 heeft een indirect grillen optie: Nee.

De Barbecook Loewy 55 is gemaakt van Metaal. Het rooster is gemaakt van Verchroomd staal.

De Barbecook Loewy 55 weegt 11 kg. 

De Barbecook Loewy 55 is geschikt voor gebruik in Tuin.