Search
Close this search box.
  1. bbq
  2. Weber Master Touch GBS E-5750 57 cm Zwart

Weber Master Touch GBS E-5750 57 cm Zwart

5/5

Huisje, boompje, tuintje, nou dan kan een barbecue niet ontbreken toch. Lees alles over deze Weber Master Touch GBS E-5750 57 cm Zwart en vergelijk deze ook zeker met andere bbq’s op onze website. Kies je barbecue die past in jouw tuin of balkon en geniet van avondjes eten in de tuin. Zonnetje, drankje en de barbecue aan, heerlijk! Lees snel verder.

Specificaties Weber Master Touch GBS E-5750 57 cm Zwart

Type barbecue

Houtskoolbarbecue

Geschikt voor hoeveel personen

12

Barbecue geschikt voor tuin of balkon

Tuin

Vorm kookoppervlak

Rond

Indirect grillen

Ja

Materiaal

Metaal

Materiaal rooster

Verchroomd staal

Gewicht

17 kg

Deksel

Ja

Thermometer in deksel

Ja

Diameter kookoppervlak

57 cm

Omschrijving van Weber Master Touch GBS E-5750 57 cm Zwart

Met de Weber Master Touch GBS E-5750 57 cm Zwart breng je een nieuwe dimensie aan jouw barbecuesessies. Deze vernieuwde Master Touch houtskoolbarbecue is uitgerust met het Weber Gourmet Barbecue System, waarmee je telkens weer nieuwe barbecuecreaties op tafel zet. Het unieke aspect van deze barbecue is het verwijderbare middenstuk in het rooster, waarin je verschillende Weber GBS accessoires kunt plaatsen, zoals een wokpan of een pizzasteen (niet meegeleverd). Hiermee kun je eindeloos variëren en je gerechten naar een hoger niveau tillen. Naast het GBS systeem beschikt deze barbecue ook over een handig One Touch systeem. Met één beweging open je de ventilatieroosters en laat je het as vallen in de gesloten aspan. Dit bespaart je tijd en moeite bij het schoonmaken van de barbecue. Bovendien is de temperatuur eenvoudig te regelen dankzij het ventilatierooster, waardoor je gerechten altijd op de juiste temperatuur worden bereid. De thermometer in de deksel zorgt ervoor dat je de temperatuur nauwlettend in de gaten kunt houden en zo de perfecte barbecue-ervaring creëert. Met de Weber Master Touch GBS E-5750 57 cm Zwart ben jij de meester van de barbecue. Geniet van eindeloze mogelijkheden en breng je gerechten naar een hoger niveau met deze innovatieve en veelzijdige houtskoolbarbecue.

Pluspunten
  • De barbecue is uitgerust met het One Touch systeem waarmee je eenvoudig de as uit de barbecue kunt verwijderen. Dankzij het afneembare GBS rooster kun je de barbecue uitbreiden met diverse accessoires. Op het grilloppervlak kun je voor maximaal 12 personen barbecueën.

Minpunten
  • De barbecue heeft geen scharnier, dus je zult altijd de deksel moeten vasthouden of aan de barbecue moeten hangen tijdens het grillen.

Veelgestelde vragen over de Weber Master Touch GBS E-5750 57 cm Zwart

De Weber Master Touch GBS E-5750 57 cm Zwart is een Houtskoolbarbecue

De Weber Master Touch GBS E-5750 57 cm Zwart is geschikt voor 12 personen.

De Weber Master Touch GBS E-5750 57 cm Zwart heeft een deksel: Ja. Zit er een thermometer in het deksel ingebouwd: Ja.

De Weber Master Touch GBS E-5750 57 cm Zwart heeft een grill van 57 cm en deze heeft een Rond oppervlakte.

De Weber Master Touch GBS E-5750 57 cm Zwart heeft een indirect grillen optie: Ja.

De Weber Master Touch GBS E-5750 57 cm Zwart is gemaakt van Metaal. Het rooster is gemaakt van Verchroomd staal.

De Weber Master Touch GBS E-5750 57 cm Zwart weegt 17 kg. 

De Weber Master Touch GBS E-5750 57 cm Zwart is geschikt voor gebruik in Tuin.