Search
Close this search box.
  1. bbq
  2. Weber Master Touch Premium SE E-5775 Zwart met Sear Grate

Weber Master Touch Premium SE E-5775 Zwart met Sear Grate

5/5

Huisje, boompje, tuintje, nou dan kan een barbecue niet ontbreken toch. Lees alles over deze Weber Master Touch Premium SE E-5775 Zwart met Sear Grate en vergelijk deze ook zeker met andere bbq’s op onze website. Kies je barbecue die past in jouw tuin of balkon en geniet van avondjes eten in de tuin. Zonnetje, drankje en de barbecue aan, heerlijk! Lees snel verder.

Specificaties Weber Master Touch Premium SE E-5775 Zwart met Sear Grate

Type barbecue

Houtskoolbarbecue

Geschikt voor hoeveel personen

12

Barbecue geschikt voor tuin of balkon

Tuin

Vorm kookoppervlak

Rond

Indirect grillen

Ja

Materiaal

Metaal

Materiaal rooster

RVS

Gewicht

24 kg

Deksel

Ja

Thermometer in deksel

Ja

Diameter kookoppervlak

57 cm

Omschrijving van Weber Master Touch Premium SE E-5775 Zwart met Sear Grate

De Weber Master Touch Premium SE E-5775 in het zwart is een veelzijdige barbecue die alles kan. Met de handige houtskoolring kun je eenvoudig de houtskool naar de zijkanten van de kuip verplaatsen, waardoor je indirect kunt grillen en zelfs gerechten kunt braden. Daarnaast wordt een Diffuser Plate meegeleverd, waarmee je een constante temperatuur kunt behouden tijdens het roken op de houtskoolbarbecue. Deze barbecue is uitgerust met het Weber GBS rooster, waardoor je de mogelijkheden nog verder kunt uitbreiden met de Weber GBS accessoires. Bij de barbecue wordt standaard de Weber GBS Sear Grate meegeleverd, waarmee je echte grillstrepen op het vlees kunt achterlaten. Andere GBS accessoires worden niet standaard meegeleverd. Het scharnier van de deksel is voorzien van veren, waardoor je hem gemakkelijk kunt openen en sluiten. Met de Weber Master Touch Premium SE E-5775 Zwart met Sear Grate haal je alles in huis wat je nodig hebt voor de perfecte barbecue-ervaring. Of je nu wilt grillen, braden of roken, deze barbecue biedt eindeloze mogelijkheden. Het strakke design in het zwart zorgt bovendien voor een stijlvolle toevoeging aan je tuin of terras. Geniet van de heerlijke smaak van gegrild vlees en de gezelligheid van het barbecueën met vrienden en familie. Met deze Weber barbecue wordt het een zomer om nooit te vergeten.

Pluspunten
  • Met de bijgevoegde grillrooster maak je mooie grillstrepen op het vlees bij hoge temperaturen. Dankzij het scharnierende deksel blijft het deksel automatisch open tijdens het grillen. De barbecue is uitgerust met het One Touch systeem waarmee je eenvoudig de as uit de barbecue kunt verwijderen.

Minpunten
  • De barbecue beschikt niet over zijtafels om extra werkruimte te bieden tijdens het grillen.

Veelgestelde vragen over de Weber Master Touch Premium SE E-5775 Zwart met Sear Grate

De Weber Master Touch Premium SE E-5775 Zwart met Sear Grate is een Houtskoolbarbecue

De Weber Master Touch Premium SE E-5775 Zwart met Sear Grate is geschikt voor 12 personen.

De Weber Master Touch Premium SE E-5775 Zwart met Sear Grate heeft een deksel: Ja. Zit er een thermometer in het deksel ingebouwd: Ja.

De Weber Master Touch Premium SE E-5775 Zwart met Sear Grate heeft een grill van 57 cm en deze heeft een Rond oppervlakte.

De Weber Master Touch Premium SE E-5775 Zwart met Sear Grate heeft een indirect grillen optie: Ja.

De Weber Master Touch Premium SE E-5775 Zwart met Sear Grate is gemaakt van Metaal. Het rooster is gemaakt van RVS.

De Weber Master Touch Premium SE E-5775 Zwart met Sear Grate weegt 24 kg. 

De Weber Master Touch Premium SE E-5775 Zwart met Sear Grate is geschikt voor gebruik in Tuin.