Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. bbq
  2. Barbecook Loewy 50

Barbecook Loewy 50

5/5

Huisje, boompje, tuintje, nou dan kan een barbecue niet ontbreken toch. Lees alles over deze Barbecook Loewy 50 en vergelijk deze ook zeker met andere bbq’s op onze website. Kies je barbecue die past in jouw tuin of balkon en geniet van avondjes eten in de tuin. Zonnetje, drankje en de barbecue aan, heerlijk! Lees snel verder.

Specificaties Barbecook Loewy 50

Type barbecue

Houtskoolbarbecue

Geschikt voor hoeveel personen

1 - 9

Barbecue geschikt voor tuin of balkon

Tuin

Vorm kookoppervlak

Rond

Indirect grillen

Nee

Materiaal

Metaal

Materiaal rooster

Verchroomd staal

Gewicht

9,5 kg

Deksel

Nee

Thermometer in deksel

Diameter kookoppervlak

50 cm

Omschrijving van Barbecook Loewy 50

De Barbecook Loewy 50 is een revolutionaire upgrade van de traditionele houtskoolbarbecue. Met dit innovatieve apparaat kun je jouw vlees perfect dichtschroeien boven de hete kolen, waardoor je die heerlijke rooksmaak krijgt waar je naar verlangt. Dankzij de regelbare luchttoevoer behoud je volledige controle over het vuur, zodat je de hitte naar wens kunt aanpassen. De Loewy is voorzien van een verstelbaar rooster met 3 verschillende posities, waardoor je kunt kiezen tussen intens of zacht grillen. Met het QuickStart systeem kun je deze barbecue snel en veilig aansteken. Je hebt slechts 3 vellen krantenpapier nodig, die je aansteekt in de buis. Binnen 15 minuten bereikt de grill de gewenste temperatuur en ben je klaar om te beginnen met grillen. Om de veiligheid te waarborgen, is de Loewy ook uitgerust met het handige QuickStop systeem. Voordat je begint met barbecueën, vul je het waterreservoir met water. Hierdoor staat de barbecue niet alleen stabieler, maar wordt hete as die door het rooster valt ook direct geblust. Zo kun je zorgeloos genieten van je barbecue-ervaring, wetende dat je veiligheid op de eerste plaats staat. Met zijn unieke design en praktische functies is de Barbecook Loewy 50 de ideale metgezel voor al je buitenkookavonturen. Of je nu een feestje hebt met vrienden of gewoon een gezellige avond met het gezin, deze barbecue zorgt voor.

Pluspunten
  • Met het QuickStart-systeem steek je de barbecue snel en veilig aan. Het QuickStop-systeem biedt extra veiligheid door het water in de voet. Op het grilloppervlak kan je voor maximaal 9 personen barbecueën.

Minpunten
  • De barbecue is niet voorzien van wielen, waardoor het minder eenvoudig is om de barbecue te verplaatsen.

Veelgestelde vragen over de Barbecook Loewy 50

De Barbecook Loewy 50 is een Houtskoolbarbecue

De Barbecook Loewy 50 is geschikt voor 1 - 9 personen.

De Barbecook Loewy 50 heeft een deksel: Nee. Zit er een thermometer in het deksel ingebouwd: .

De Barbecook Loewy 50 heeft een grill van 50 cm en deze heeft een Rond oppervlakte.

De Barbecook Loewy 50 heeft een indirect grillen optie: Nee.

De Barbecook Loewy 50 is gemaakt van Metaal. Het rooster is gemaakt van Verchroomd staal.

De Barbecook Loewy 50 weegt 9,5 kg. 

De Barbecook Loewy 50 is geschikt voor gebruik in Tuin.