Search
Close this search box.
  1. bbq
  2. Napoleon Charcoal Kettle 57 cm

Napoleon Charcoal Kettle 57 cm

5/5

Huisje, boompje, tuintje, nou dan kan een barbecue niet ontbreken toch. Lees alles over deze Napoleon Charcoal Kettle 57 cm en vergelijk deze ook zeker met andere bbq’s op onze website. Kies je barbecue die past in jouw tuin of balkon en geniet van avondjes eten in de tuin. Zonnetje, drankje en de barbecue aan, heerlijk! Lees snel verder.

Specificaties Napoleon Charcoal Kettle 57 cm

Type barbecue

Houtskoolbarbecue

Geschikt voor hoeveel personen

12

Barbecue geschikt voor tuin of balkon

Tuin

Vorm kookoppervlak

Rond

Indirect grillen

Ja

Materiaal

Metaal

Materiaal rooster

Verchroomd staal

Gewicht

11 kg

Deksel

Ja

Thermometer in deksel

Ja

Diameter kookoppervlak

57 cm

Omschrijving van Napoleon Charcoal Kettle 57 cm

Met de Napoleon Charcoal Kettle 57 cm kun je grillen, roken en roosteren als een echte professional. Deze houtskoolbarbecue is perfect voor grote groepen, want je kunt er met gemak een heerlijke maaltijd voor 12 personen op bereiden. Wat deze barbecue echt bijzonder maakt, is de geïntegreerde thermometer waarmee je de temperatuur nauwlettend in de gaten kunt houden. Zo weet je altijd precies wanneer je gerechten klaar zijn. Het verbeterde Pro Air Control System aan zowel de boven- als onderkant van de Charcoal Kettle 57 cm stelt je in staat om de temperatuur eenvoudig aan te passen. Of je nu de temperatuur wilt verhogen of verlagen, met deze barbecue is het een fluitje van een cent. Bovendien zorgt de RVS warmteverdeler aan de binnenkant voor een geleidelijke luchtstroom en hitteverdeling, waardoor je gerechten gelijkmatig garen. Tijdens het grillen kun je eenvoudig meer houtskool toevoegen via het opklapbare grillrooster. Zo kun je de barbecue altijd op de gewenste temperatuur houden. En na gebruik hoef je je geen zorgen te maken over het schoonmaken, want de Napoleon Charcoal Kettle 57 cm heeft een afneembare asopvangbak. Hierdoor kun je het overgebleven as gemakkelijk verwijderen en is de barbecue in een handomdraai weer schoon. Met de Napoleon Charcoal Kettle 57 cm haal je een veelzijdige en gebruiksvriendelijke houtskoolbarbecue in huis waar je jarenlang plezier.

Pluspunten
  • Je hebt geen last van opspattend as, omdat de asopvangbak gesloten is. Dankzij de opklapbare zijkanten van het grillrooster kun je tijdens het grillen houtskool toevoegen. Op het kookoppervlak kun je barbecueën voor maximaal 12 personen.

Minpunten
  • De barbecue heeft geen haken om je BBQ gereedschap aan op te hangen.

Veelgestelde vragen over de Napoleon Charcoal Kettle 57 cm

De Napoleon Charcoal Kettle 57 cm is een Houtskoolbarbecue

De Napoleon Charcoal Kettle 57 cm is geschikt voor 12 personen.

De Napoleon Charcoal Kettle 57 cm heeft een deksel: Ja. Zit er een thermometer in het deksel ingebouwd: Ja.

De Napoleon Charcoal Kettle 57 cm heeft een grill van 57 cm en deze heeft een Rond oppervlakte.

De Napoleon Charcoal Kettle 57 cm heeft een indirect grillen optie: Ja.

De Napoleon Charcoal Kettle 57 cm is gemaakt van Metaal. Het rooster is gemaakt van Verchroomd staal.

De Napoleon Charcoal Kettle 57 cm weegt 11 kg. 

De Napoleon Charcoal Kettle 57 cm is geschikt voor gebruik in Tuin.