Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. bbq
  2. Azzurro Kamado Small

Azzurro Kamado Small

5/5

Huisje, boompje, tuintje, nou dan kan een barbecue niet ontbreken toch. Lees alles over deze Azzurro Kamado Small en vergelijk deze ook zeker met andere bbq’s op onze website. Kies je barbecue die past in jouw tuin of balkon en geniet van avondjes eten in de tuin. Zonnetje, drankje en de barbecue aan, heerlijk! Lees snel verder.

Specificaties Azzurro Kamado Small

Type barbecue

Houtskoolbarbecue, Kamado barbecue

Geschikt voor hoeveel personen

3

Barbecue geschikt voor tuin of balkon

Balkon of dakterras, Camping of vakantie, Park of strand, Tuin

Vorm kookoppervlak

Rond

Indirect grillen

Ja

Materiaal

Keramiek

Materiaal rooster

RVS

Gewicht

18,5 kg

Deksel

Ja

Thermometer in deksel

Ja

Diameter kookoppervlak

31 cm

Omschrijving van Azzurro Kamado Small

De Azzurro Kamado Small is een geweldige toevoeging aan je buitenkookervaring. Deze compacte houtskoolbarbecue biedt voldoende ruimte om tegelijkertijd voor 3 personen te grillen. De barbecue is gemaakt van dik keramisch materiaal, wat ervoor zorgt dat de hitte optimaal wordt vastgehouden. Hierdoor blijft de temperatuur tijdens het grillen constant en gelijkmatig verdeeld. Met de Azzurro Kamado Small kun je zowel op hoge als op lage temperaturen koken, waardoor je eindeloze mogelijkheden hebt om verschillende gerechten te bereiden. Het verstelbare grillrooster en de handmatig aanpasbare luchttoevoer geven je volledige controle over het kookproces. Daarnaast is de Kamado Small uitgerust met een thermometer op de deksel, waarmee je de temperatuur nauwlettend in de gaten kunt houden. Om het koken nog comfortabeler te maken, is de Kamado Small voorzien van een stevig onderstel. Hiermee kun je de barbecue op tafelhoogte plaatsen, zodat je niet hoeft te bukken tijdens het grillen. Kortom, de Azzurro Kamado Small is de perfecte keuze voor liefhebbers van buiten koken die op zoek zijn naar een compacte, maar toch veelzijdige barbecue.

Pluspunten
  • De deksel zorgt ervoor dat de warmte in de barbecue blijft, waardoor het vlees op hogere temperaturen kan worden gegaard. De barbecue beschikt over een regelbare luchttoevoer, waardoor je de temperatuur in de barbecue naar eigen wens kunt aanpassen. Dankzij de dekselthermometer kun je de temperatuur in de barbecue nauwlettend in de gaten houden.

Minpunten
  • De barbecue heeft geen haken voor barbecuegereedschap om aan op te hangen, waardoor je het minder snel bij de hand hebt.

Veelgestelde vragen over de Azzurro Kamado Small

De Azzurro Kamado Small is een Houtskoolbarbecue, Kamado barbecue

De Azzurro Kamado Small is geschikt voor 3 personen.

De Azzurro Kamado Small heeft een deksel: Ja. Zit er een thermometer in het deksel ingebouwd: Ja.

De Azzurro Kamado Small heeft een grill van 31 cm en deze heeft een Rond oppervlakte.

De Azzurro Kamado Small heeft een indirect grillen optie: Ja.

De Azzurro Kamado Small is gemaakt van Keramiek. Het rooster is gemaakt van RVS.

De Azzurro Kamado Small weegt 18,5 kg. 

De Azzurro Kamado Small is geschikt voor gebruik in Balkon of dakterras, Camping of vakantie, Park of strand, Tuin.