Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. bbq
  2. Weber Q1400 + Onderstel + Hoes

Weber Q1400 + Onderstel + Hoes

5/5

Huisje, boompje, tuintje, nou dan kan een barbecue niet ontbreken toch. Lees alles over deze Weber Q1400 + Onderstel + Hoes en vergelijk deze ook zeker met andere bbq’s op onze website. Kies je barbecue die past in jouw tuin of balkon en geniet van avondjes eten in de tuin. Zonnetje, drankje en de barbecue aan, heerlijk! Lees snel verder.

Specificaties Weber Q1400 + Onderstel + Hoes

Type barbecue

Elektrische barbecue

Geschikt voor hoeveel personen

1 - 7

Barbecue geschikt voor tuin of balkon

Balkon of dakterras, Tuin

Vorm kookoppervlak

Vierhoek

Indirect grillen

Nee

Materiaal

Kunststof

Materiaal rooster

Gietijzer

Gewicht

13,5 kg

Deksel

Ja

Thermometer in deksel

Nee

Diameter kookoppervlak

Omschrijving van Weber Q1400 + Onderstel + Hoes

De Weber Q1400 + Onderstel + Hoes is de perfecte barbecue voor liefhebbers van snelle en gemakkelijke grillsessies in kleine tuinen. Met dit complete pakket hoef je je geen zorgen te maken over opslag of bescherming, dankzij de meegeleverde barbecuehoes die ervoor zorgt dat je de barbecue het hele jaar door buiten kunt laten staan. De barbecue is uitgerust met 2 inklapbare werkbladen en een handig onderstel, waardoor hij perfect is voor mensen met beperkte buitenruimte. Je kunt nu genieten van uitgebreide grillavonden, zelfs als je een kleine tuin hebt. Wat deze barbecue echt uniek maakt, is dat hij de voordelen van een elektrische barbecue combineert met de heerlijke smaak van een traditionele barbecue. Dankzij het warmtespiraal worden de sappen direct opgevangen, wat zorgt voor een verfijnde smaak. Bovendien zorgt de grote warmtespiraal voor een perfecte warmteverdeling en een gelijkmatig grillresultaat. De Weber Q1400 + Onderstel + Hoes beschikt over een traploos instelbare temperatuurregelaar en een handig uitneembaar lekbakje. Hierdoor kun je de temperatuur nauwkeurig regelen en wordt het schoonmaken een eitje. Het opstarten kost kortstondig 2000 watt, dus het is belangrijk om hem aan te sluiten op een lege groep om te voorkomen dat de stoppen doorslaan. Met deze complete set ben je klaar voor het beste barbecueplezier, waar je ook woont!

Pluspunten
  • Met de bijgeleverde barbecuerooster, bescherm je jouw barbecue tegen alle weersomstandigheden. Op het kookoppervlak kan je maximaal voor 7 personen barbecueën. Dankzij het onderstel kan je op een comfortabele werkhouding barbecueën.

Minpunten
  • Bij het opstarten verbruikt de barbecue kortstondig veel energie (piekspanning), dus bestaat er een kans dat de stoppen doorslaan. De gasdrukslang wordt niet inbegrepen.

Veelgestelde vragen over de Weber Q1400 + Onderstel + Hoes

De Weber Q1400 + Onderstel + Hoes is een Elektrische barbecue

De Weber Q1400 + Onderstel + Hoes is geschikt voor 1 - 7 personen.

De Weber Q1400 + Onderstel + Hoes heeft een deksel: Ja. Zit er een thermometer in het deksel ingebouwd: Nee.

De Weber Q1400 + Onderstel + Hoes heeft een grill van en deze heeft een Vierhoek oppervlakte.

De Weber Q1400 + Onderstel + Hoes heeft een indirect grillen optie: Nee.

De Weber Q1400 + Onderstel + Hoes is gemaakt van Kunststof. Het rooster is gemaakt van Gietijzer.

De Weber Q1400 + Onderstel + Hoes weegt 13,5 kg. 

De Weber Q1400 + Onderstel + Hoes is geschikt voor gebruik in Balkon of dakterras, Tuin.