Zoeken
Sluit dit zoekvak.
  1. bbq
  2. Barbecook Magnus Premium

Barbecook Magnus Premium

5/5

Huisje, boompje, tuintje, nou dan kan een barbecue niet ontbreken toch. Lees alles over deze Barbecook Magnus Premium en vergelijk deze ook zeker met andere bbq’s op onze website. Kies je barbecue die past in jouw tuin of balkon en geniet van avondjes eten in de tuin. Zonnetje, drankje en de barbecue aan, heerlijk! Lees snel verder.

Specificaties Barbecook Magnus Premium

Type barbecue

Houtskoolbarbecue

Geschikt voor hoeveel personen

13

Barbecue geschikt voor tuin of balkon

Tuin

Vorm kookoppervlak

Vierhoek

Indirect grillen

Ja

Materiaal

Metaal

Materiaal rooster

Gietijzer

Gewicht

30 kg

Deksel

Ja

Thermometer in deksel

Ja

Diameter kookoppervlak

Omschrijving van Barbecook Magnus Premium

Met de Barbecook Magnus Premium houtskoolbarbecue ben je verzekerd van de meest smakelijke grillgerechten voor een gezelschap van maar liefst 13 personen. Deze barbecue is perfect voor degenen die graag creatieve vlees-, vis- en groentegerechten bereiden. De verstelbare gietijzeren roosters zorgen ervoor dat je de perfecte grillresultaten kunt behalen. Met de ingebouwde houtskoolstarter is het een fluitje van een cent om de kolen of briketten snel en gemakkelijk gloeiend heet te krijgen, zonder dat je last hebt van geknoei. Daarnaast beschikt de Magnus Premium over 2 ruime werkbladen, ideaal voor het bereiden van koude gerechten en sauzen. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over een tuin vol rondvliegend as, dankzij de gesloten asopvangbak van deze barbecue kun je de as gemakkelijk weggooien zonder dat het wegwaait. Om het nog handiger te maken, biedt de Magnus Premium ook 8 handige gereedschapshaken waar je al je barbecue gereedschap aan kunt ophangen. Zo heb je altijd genoeg werkruimte en hoef je niet te zoeken naar je gereedschap. Met de Barbecook Magnus Premium haal je een hoogwaardige houtskoolbarbecue in huis die voldoet aan al je grillbehoeften en zorgt voor onvergetelijke barbecue-ervaringen met vrienden en familie.

Pluspunten
  • Je grilt voor maximaal 13 personen op het kookoppervlak. Het rooster kan op 2 verschillende hoogtes worden versteld, waardoor je verschillende kooktechnieken kunt toepassen. De werkbladen en de 8 gereedschapshaken zorgen voor extra ruimte om te werken en een verbeterde gebruiksvriendelijkheid.

Minpunten
  • Zonder een dubbelwandige deksel blijft de warmte minder lang behouden in de barbecue en koelt deze sneller af.

Veelgestelde vragen over de Barbecook Magnus Premium

De Barbecook Magnus Premium is een Houtskoolbarbecue

De Barbecook Magnus Premium is geschikt voor 13 personen.

De Barbecook Magnus Premium heeft een deksel: Ja. Zit er een thermometer in het deksel ingebouwd: Ja.

De Barbecook Magnus Premium heeft een grill van en deze heeft een Vierhoek oppervlakte.

De Barbecook Magnus Premium heeft een indirect grillen optie: Ja.

De Barbecook Magnus Premium is gemaakt van Metaal. Het rooster is gemaakt van Gietijzer.

De Barbecook Magnus Premium weegt 30 kg. 

De Barbecook Magnus Premium is geschikt voor gebruik in Tuin.