Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. bbq
  2. Boretti Barilo 2.0

Boretti Barilo 2.0

5/5

Huisje, boompje, tuintje, nou dan kan een barbecue niet ontbreken toch. Lees alles over deze Boretti Barilo 2.0 en vergelijk deze ook zeker met andere bbq’s op onze website. Kies je barbecue die past in jouw tuin of balkon en geniet van avondjes eten in de tuin. Zonnetje, drankje en de barbecue aan, heerlijk! Lees snel verder.

Specificaties Boretti Barilo 2.0

Type barbecue

Houtskoolbarbecue

Geschikt voor hoeveel personen

16

Barbecue geschikt voor tuin of balkon

Balkon of dakterras, Tuin

Vorm kookoppervlak

Vierhoek

Indirect grillen

Ja

Materiaal

Metaal

Materiaal rooster

Gietijzer

Gewicht

31,2 kg

Deksel

Ja

Thermometer in deksel

Ja

Diameter kookoppervlak

Omschrijving van Boretti Barilo 2.0

De Boretti Barilo 2.0 is de allernieuwste versie van de immens populaire Barilo houtskool barbecue. Deze gloednieuwe variant is uitgerust met verbeterde scharnieren, een uiterst precieze thermometer die naadloos in het deksel is verwerkt en een geavanceerde poedercoating. Deze coating biedt een uitstekende bescherming tegen roest en andere invloeden van buitenaf, waardoor de levensduur van de barbecue wordt verlengd. Met een royaal grilloppervlak van 87 bij 41 centimeter bereid je moeiteloos de meest smakelijke gerechten voor maar liefst 16 personen. De twee gietijzeren grillroosters en bakplaat zijn niet alleen duurzaam, maar kunnen ook probleemloos hoge temperaturen aan. Dankzij de vier luchtgaten en de nauwkeurige thermometer kun je de temperatuur van de barbecue moeiteloos regelen en nauwlettend in de gaten houden. Op deze manier zul je elke keer weer perfect gegaarde stukken vlees op tafel toveren, waar je gasten zonder twijfel van zullen smullen. Als kers op de taart is de Boretti Barilo 2.0 ook nog eens een ware blikvanger in jouw tuin of op jouw terras. Het stijlvolle design in combinatie met de hoogwaardige afwerking zorgt voor een luxueuze uitstraling. Dus nodig je vrienden en familie maar uit voor een gezellige barbecueavond, want met de Boretti Barilo 2.0 ben jij.

Pluspunten
  • Je wordt niet gehinderd door opspattende as, omdat de asopvangbak dicht is. Met de 2 meegeleverde gietijzeren roosters kan je mooie grillstrepen maken op je steaks. Het grilloppervlak is geschikt voor maximaal 16 personen.

Minpunten
  • De barbecue ontbreekt wielen waardoor je de barbecue minder makkelijk kunt verplaatsen.

Veelgestelde vragen over de Boretti Barilo 2.0

De Boretti Barilo 2.0 is een Houtskoolbarbecue

De Boretti Barilo 2.0 is geschikt voor 16 personen.

De Boretti Barilo 2.0 heeft een deksel: Ja. Zit er een thermometer in het deksel ingebouwd: Ja.

De Boretti Barilo 2.0 heeft een grill van en deze heeft een Vierhoek oppervlakte.

De Boretti Barilo 2.0 heeft een indirect grillen optie: Ja.

De Boretti Barilo 2.0 is gemaakt van Metaal. Het rooster is gemaakt van Gietijzer.

De Boretti Barilo 2.0 weegt 31,2 kg. 

De Boretti Barilo 2.0 is geschikt voor gebruik in Balkon of dakterras, Tuin.