Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. bbq
  2. Boretti Carbone

Boretti Carbone

5/5

Huisje, boompje, tuintje, nou dan kan een barbecue niet ontbreken toch. Lees alles over deze Boretti Carbone en vergelijk deze ook zeker met andere bbq’s op onze website. Kies je barbecue die past in jouw tuin of balkon en geniet van avondjes eten in de tuin. Zonnetje, drankje en de barbecue aan, heerlijk! Lees snel verder.

Specificaties Boretti Carbone

Type barbecue

Houtskoolbarbecue

Geschikt voor hoeveel personen

1 - 11

Barbecue geschikt voor tuin of balkon

Tuin

Vorm kookoppervlak

Vierhoek

Indirect grillen

Nee

Materiaal

Metaal

Materiaal rooster

Geëmailleerd staal

Gewicht

34 kg

Deksel

Ja

Thermometer in deksel

Ja

Diameter kookoppervlak

Omschrijving van Boretti Carbone

Ben je op zoek naar een houtskoolbarbecue met uitstekende temperatuurregeling? Dan is de Boretti Carbone de perfecte barbecue voor jou. Deze houtskoolbarbecue heeft een verstelbaar kolenvlak dat je eenvoudig van boven naar beneden kunt aanpassen met behulp van de handige zwenkhendel. Hierdoor kun je de temperatuur naar wens regelen, zonder dat je je handen verbrandt. Dankzij de 4 luchtroosters heb je nog meer controle over de temperatuur, en je kunt de temperatuur ook aflezen van de dekselthermometer. Na gebruik kun je eenvoudig de asopvanglade onder de barbecue schuiven en legen. Het opklapbare werkblad zorgt ervoor dat de barbecue minder ruimte inneemt in de schuur. Met het handvat en de wielen kun je de barbecue moeiteloos verplaatsen naar een andere plek in de tuin. Daarnaast is de Boretti Carbone niet alleen functioneel, maar ook nog eens een stijlvolle toevoeging aan je tuin. Met zijn strakke design en hoogwaardige afwerking is deze barbecue een echte eyecatcher. Dus als je op zoek bent naar een houtskoolbarbecue die zowel praktisch als mooi is, dan is de Boretti Carbone de ideale keuze voor jou.

Pluspunten
  • Hij heeft een kolenvlak dat verstelbaar is voor een optimale temperatuurregeling. Je maakt de barbecue eenvoudig schoon met behulp van de vetopvangbak. Op het grilloppervlak barbecue je voor maximaal 11 personen.

Minpunten
  • De bbq heeft geen haken om het bbq-gereedschap aan op te hangen.

Veelgestelde vragen over de Boretti Carbone

De Boretti Carbone is een Houtskoolbarbecue

De Boretti Carbone is geschikt voor 1 - 11 personen.

De Boretti Carbone heeft een deksel: Ja. Zit er een thermometer in het deksel ingebouwd: Ja.

De Boretti Carbone heeft een grill van en deze heeft een Vierhoek oppervlakte.

De Boretti Carbone heeft een indirect grillen optie: Nee.

De Boretti Carbone is gemaakt van Metaal. Het rooster is gemaakt van Geëmailleerd staal.

De Boretti Carbone weegt 34 kg. 

De Boretti Carbone is geschikt voor gebruik in Tuin.