Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. bbq
  2. Napoleon Rogue SE 525 RSIB

Napoleon Rogue SE 525 RSIB

5/5

Huisje, boompje, tuintje, nou dan kan een barbecue niet ontbreken toch. Lees alles over deze Napoleon Rogue SE 525 RSIB en vergelijk deze ook zeker met andere bbq’s op onze website. Kies je barbecue die past in jouw tuin of balkon en geniet van avondjes eten in de tuin. Zonnetje, drankje en de barbecue aan, heerlijk! Lees snel verder.

Specificaties Napoleon Rogue SE 525 RSIB

Type barbecue

Buitenkeuken, Gasbarbecue

Geschikt voor hoeveel personen

15

Barbecue geschikt voor tuin of balkon

Tuin

Vorm kookoppervlak

Vierhoek

Indirect grillen

Ja

Materiaal

Metaal

Materiaal rooster

Gietijzer

Gewicht

79 kg

Deksel

Ja

Thermometer in deksel

Ja

Diameter kookoppervlak

Omschrijving van Napoleon Rogue SE 525 RSIB

Maak indruk als een meesterlijke grillmeester met de Napoleon Rogue SE 525 RSIB gasbarbecue. Deze luxueuze barbecue beschikt over 4 branders en een ruim kookoppervlak waarmee je moeiteloos 15 personen tegelijkertijd kunt voorzien van heerlijke maaltijden. Je kunt snel en veilig aan de slag met het bereiden van je gerechten dankzij het Jetfire ontstekingssysteem. Mocht een brander uitgaan of niet ontsteken, dan zal de barbecue deze automatisch weer aansteken. Met de infrarood achterbrander kun je vlees aan het spit langzaam en gelijkmatig laten garen, voor een heerlijke malse smaak. Met behulp van de ingebouwde thermometer kun je eenvoudig de temperatuur van de branders regelen, zodat je vlees, vis of groenten niet zullen aanbranden. Daarnaast beschikt de barbecue over een aparte zijbrander, waarop je bijgerechten en sauzen kunt bereiden. Naast zijn functionaliteit is de Napoleon Rogue SE 525 RSIB ook nog eens een lust voor het oog. De barbecue is ontworpen met oog voor detail en heeft een stijlvolle uitstraling. Het robuuste en duurzame design zorgt ervoor dat deze barbecue jarenlang meegaat en bestand is tegen verschillende weersomstandigheden. Dankzij de stevige zijtafels heb je altijd voldoende ruimte om je gereedschap en ingrediënten binnen handbereik te houden. Bovendien is de barbecue voorzien van handige opbergmogelijkheden, zodat je al.

Pluspunten
  • De barbecue is uitgerust met een zijbrander met infraroodtechnologie voor het maken van sauzen en het dichtschroeien van vlees en vis. Met de infrarood achterbrander kan je vlees aan het spit gelijkmatig grillen tot het gaar is. Op het kookoppervlak van deze barbecue kan je maximaal 15 personen tegelijkertijd barbecueën.

Minpunten
  • Deze barbecue ontbreekt een dubbelwandige deksel, waardoor de warmte makkelijker kan ontsnappen.

Veelgestelde vragen over de Napoleon Rogue SE 525 RSIB

De Napoleon Rogue SE 525 RSIB is een Buitenkeuken, Gasbarbecue

De Napoleon Rogue SE 525 RSIB is geschikt voor 15 personen.

De Napoleon Rogue SE 525 RSIB heeft een deksel: Ja. Zit er een thermometer in het deksel ingebouwd: Ja.

De Napoleon Rogue SE 525 RSIB heeft een grill van en deze heeft een Vierhoek oppervlakte.

De Napoleon Rogue SE 525 RSIB heeft een indirect grillen optie: Ja.

De Napoleon Rogue SE 525 RSIB is gemaakt van Metaal. Het rooster is gemaakt van Gietijzer.

De Napoleon Rogue SE 525 RSIB weegt 79 kg. 

De Napoleon Rogue SE 525 RSIB is geschikt voor gebruik in Tuin.