Search
Close this search box.
  1. bbq
  2. LotusGrill XL 43cm Antraciet

LotusGrill XL 43cm Antraciet

5/5

Huisje, boompje, tuintje, nou dan kan een barbecue niet ontbreken toch. Lees alles over deze LotusGrill XL 43cm Antraciet en vergelijk deze ook zeker met andere bbq’s op onze website. Kies je barbecue die past in jouw tuin of balkon en geniet van avondjes eten in de tuin. Zonnetje, drankje en de barbecue aan, heerlijk! Lees snel verder.

Specificaties LotusGrill XL 43cm Antraciet

Type barbecue

Houtskoolbarbecue

Geschikt voor hoeveel personen

7

Barbecue geschikt voor tuin of balkon

Balkon of dakterras, Camping of vakantie, Park of strand, Tuin

Vorm kookoppervlak

Rond

Indirect grillen

Nee

Materiaal

Metaal

Materiaal rooster

RVS

Gewicht

6,5 kg

Deksel

Nee

Thermometer in deksel

Diameter kookoppervlak

Omschrijving van LotusGrill XL 43cm Antraciet

De LotusGrill XL 43 cm is een fantastische houtskoolbarbecue die het grillen gemakkelijk maakt, waar je ook bent. Of je nu op je balkon, in het park of op de camping bent, deze barbecue is perfect om mee te nemen. Met zijn lichte gewicht en de handige draagtas kun je de barbecue veilig en gemakkelijk vervoeren. Om te beginnen vul je de grill met houtskool en plaats je de batterijen in de grill om de temperatuurregeling te gebruiken. Maar geen zorgen als je geen batterijen hebt, je kunt ook de stroomkabel met een usb-poort gebruiken. Vervolgens plaats je de stalen grillplaat op de bovenkant en kun je beginnen met grillen. Afhankelijk van het type houtskool dat je gebruikt, kun je ongeveer 60 tot 130 minuten grillen. Een geweldige eigenschap van deze barbecue is dat het houtskool afgeschermd is, waardoor er geen overmatig vet vanaf de grill in het vuur lekt. Dit zorgt voor een gezondere maaltijd en maakt het schoonmaken ook veel gemakkelijker. Met een grilloppervlakte van ongeveer 43 centimeter is dit de grootste versie uit de LotusGrill serie. Hierdoor kun je eten bereiden voor maar liefst 10 personen tegelijkertijd. Dus nodig je vrienden en familie uit en geniet samen van de heerlijke gerechten die je kunt bereiden met deze geweldige LotusGrill XL 43 cm.

Pluspunten
  • Met een ruim grilloppervlak kun je tegelijkertijd gerechten bereiden voor maximaal 10 personen. Een tas wordt meegeleverd zodat je de barbecue veilig kunt opbergen en vervoeren. Met de draaiknop aan de zijkant van de grill kun je zelf de temperatuur regelen.

Minpunten
  • Zonder deksel behoudt het kooktoestel minder warmte en gaar je het vlees minder gemakkelijk op een lage temperatuur.

Veelgestelde vragen over de LotusGrill XL 43cm Antraciet

De LotusGrill XL 43cm Antraciet is een Houtskoolbarbecue

De LotusGrill XL 43cm Antraciet is geschikt voor 7 personen.

De LotusGrill XL 43cm Antraciet heeft een deksel: Nee. Zit er een thermometer in het deksel ingebouwd: .

De LotusGrill XL 43cm Antraciet heeft een grill van en deze heeft een Rond oppervlakte.

De LotusGrill XL 43cm Antraciet heeft een indirect grillen optie: Nee.

De LotusGrill XL 43cm Antraciet is gemaakt van Metaal. Het rooster is gemaakt van RVS.

De LotusGrill XL 43cm Antraciet weegt 6,5 kg. 

De LotusGrill XL 43cm Antraciet is geschikt voor gebruik in Balkon of dakterras, Camping of vakantie, Park of strand, Tuin.