Search
Close this search box.
  1. bbq
  2. Boretti Forza

Boretti Forza

5/5

Huisje, boompje, tuintje, nou dan kan een barbecue niet ontbreken toch. Lees alles over deze Boretti Forza en vergelijk deze ook zeker met andere bbq’s op onze website. Kies je barbecue die past in jouw tuin of balkon en geniet van avondjes eten in de tuin. Zonnetje, drankje en de barbecue aan, heerlijk! Lees snel verder.

Specificaties Boretti Forza

Type barbecue

Buitenkeuken, Gasbarbecue

Geschikt voor hoeveel personen

1 - 18

Barbecue geschikt voor tuin of balkon

Tuin

Vorm kookoppervlak

Vierhoek

Indirect grillen

Ja

Materiaal

Metaal

Materiaal rooster

Gietijzer

Gewicht

87 kg

Deksel

Ja

Thermometer in deksel

Ja

Diameter kookoppervlak

Omschrijving van Boretti Forza

De Boretti Forza is een buitengewone buitenkeuken waarmee je vol trots kunt genieten van een heerlijke barbecuemaaltijd. Deze gasbarbecue is uitgerust met 4 branders en een ruim kookoppervlak, zodat je moeiteloos 18 personen kunt voorzien van een smakelijk gerecht. Je kunt je maaltijden bereiden op het robuuste grillrooster en als je een voorraad hebt, kun je deze gemakkelijk warm houden op het handige warmhoudrek. Voor het serveren van soepen en sauzen is er zelfs een zijbrander beschikbaar. De Boretti Forza combineert niet alleen functionaliteit met stijlvol design, maar biedt ook ultieme gebruiksvriendelijkheid. Dankzij de 4 zwenkwielen kun je de barbecue eenvoudig verplaatsen naar de meest geschikte plek in je tuin. Daarnaast beschikt de Forza over 2 handige werktafels, waarop je al je kookgerei en ingrediënten kunt neerleggen. Bovendien is er een afsluitbare opbergruimte aanwezig, waarin je al je barbecueaccessoires netjes kunt opbergen. Met de Boretti Forza wordt barbecueën een ware culinaire belevenis, waarbij je kunt genieten van de perfecte combinatie van luxe en praktisch gemak.

Pluspunten
  • De buitenkeuken is uitgerust met een zijbrander om sauzen en bijgerechten te bereiden. Dankzij het dubbelwandige deksel blijft de warmte goed behouden in de buitenkeuken. Met het grilloppervlak kun je barbecueën voor maximaal 18 personen.

Minpunten
  • De buitenkeuken ontbeert gereedschapshaken om het barbecuegereedschap aan op te hangen, waardoor het minder snel binnen handbereik is.

Veelgestelde vragen over de Boretti Forza

De Boretti Forza is een Buitenkeuken, Gasbarbecue

De Boretti Forza is geschikt voor 1 - 18 personen.

De Boretti Forza heeft een deksel: Ja. Zit er een thermometer in het deksel ingebouwd: Ja.

De Boretti Forza heeft een grill van en deze heeft een Vierhoek oppervlakte.

De Boretti Forza heeft een indirect grillen optie: Ja.

De Boretti Forza is gemaakt van Metaal. Het rooster is gemaakt van Gietijzer.

De Boretti Forza weegt 87 kg. 

De Boretti Forza is geschikt voor gebruik in Tuin.