Search
Close this search box.
  1. bbq
  2. Weber Q1400

Weber Q1400

5/5

Huisje, boompje, tuintje, nou dan kan een barbecue niet ontbreken toch. Lees alles over deze Weber Q1400 en vergelijk deze ook zeker met andere bbq’s op onze website. Kies je barbecue die past in jouw tuin of balkon en geniet van avondjes eten in de tuin. Zonnetje, drankje en de barbecue aan, heerlijk! Lees snel verder.

Specificaties Weber Q1400

Type barbecue

Elektrische barbecue

Geschikt voor hoeveel personen

1 - 7

Barbecue geschikt voor tuin of balkon

Balkon of dakterras, Camping of vakantie, Tuin

Vorm kookoppervlak

Vierhoek

Indirect grillen

Nee

Materiaal

Metaal

Materiaal rooster

Gietijzer

Gewicht

10,5 kg

Deksel

Ja

Thermometer in deksel

Nee

Diameter kookoppervlak

Omschrijving van Weber Q1400

De Weber Q1400 Antraciet is de perfecte barbecue voor mensen met een klein balkon of een kleine tuin. Ondanks zijn compacte formaat biedt deze elektrische barbecue genoeg ruimte om te grillen voor wel 7 personen tegelijkertijd. Ideaal voor gezellige avonden met vrienden en familie. Het beste van alles is dat deze barbecue minder rook produceert dan een traditionele houtskoolbarbecue, waardoor je buren geen last zullen hebben van de geur. Met de Weber Q1400 kun je direct aan de slag, want je hoeft alleen maar de stekker in het stopcontact te steken. Dankzij de deksel kun je ook indirect grillen, waardoor je gerechten gelijkmatig worden verwarmd. De grote warmtespiraal zorgt voor een perfecte warmteverdeling, zodat je vlees, vis en groenten altijd gelijkmatig gegaard worden. Veiligheid is ook belangrijk bij het barbecueën en daarom heeft de Weber Q1400 een handige vetafvoer, waardoor het vet niet bij de branders komt. Dit vermindert het risico op brandgevaar tijdens het grillen. Het opstarten van de barbecue vereist kortstondig 2000 watt, dus het is raadzaam om hem aan te sluiten op een aparte groep, zodat je geen zekeringen laat doorslaan. Kortom, de Weber Q1400 Antraciet is de ideale elektrische barbecue voor kleine buitenruimtes en biedt een veilige en gemakkelijke manier om van heerlijke gegrilde gerechten te genieten.

Pluspunten
  • Je grilt voor maximaal 7 personen op het grilloppervlak. Dankzij de vetafvoer belandt er geen vet op de verwarmingselementen. Je kunt de barbecue ook als tafelbarbecue gebruiken.

Minpunten
  • De barbecue heeft geen ingebouwde thermometer om de temperatuur in de gaten te houden. De gasdrukslang wordt niet bijgeleverd.

Veelgestelde vragen over de Weber Q1400

De Weber Q1400 is een Elektrische barbecue

De Weber Q1400 is geschikt voor 1 - 7 personen.

De Weber Q1400 heeft een deksel: Ja. Zit er een thermometer in het deksel ingebouwd: Nee.

De Weber Q1400 heeft een grill van en deze heeft een Vierhoek oppervlakte.

De Weber Q1400 heeft een indirect grillen optie: Nee.

De Weber Q1400 is gemaakt van Metaal. Het rooster is gemaakt van Gietijzer.

De Weber Q1400 weegt 10,5 kg. 

De Weber Q1400 is geschikt voor gebruik in Balkon of dakterras, Camping of vakantie, Tuin.