Zoeken
Sluit dit zoekvak.
  1. bbq
  2. Weber Q2400 + Hoes

Weber Q2400 + Hoes

5/5

Huisje, boompje, tuintje, nou dan kan een barbecue niet ontbreken toch. Lees alles over deze Weber Q2400 + Hoes en vergelijk deze ook zeker met andere bbq’s op onze website. Kies je barbecue die past in jouw tuin of balkon en geniet van avondjes eten in de tuin. Zonnetje, drankje en de barbecue aan, heerlijk! Lees snel verder.

Specificaties Weber Q2400 + Hoes

Type barbecue

Elektrische barbecue

Geschikt voor hoeveel personen

1 - 10

Barbecue geschikt voor tuin of balkon

Tuin

Vorm kookoppervlak

Vierhoek

Indirect grillen

Nee

Materiaal

Kunststof

Materiaal rooster

Gietijzer

Gewicht

21 kg

Deksel

Ja

Thermometer in deksel

Nee

Diameter kookoppervlak

Omschrijving van Weber Q2400 + Hoes

Met de Weber Q2400 + hoes geniet je extra lang van je elektrische BBQ. Deze barbecue werkt op elektriciteit, waardoor er tijdens het barbecueën minder rook ontstaat in vergelijking met een houtskool barbecue. Daarnaast hoef je geen gasflessen aan te schaffen, zoals bij een gasbarbecue. Je steekt eenvoudig het snoer met een lengte van 1,8 meter in het stopcontact en je bent klaar om te barbecueën. De Weber Q2400 heeft een ruim kookoppervlak dat anderhalf keer zo groot is als de Q1400, waardoor je voor meer personen kunt barbecueën. De aluminium reflector in de deksel zorgt ervoor dat de barbecue hoge temperaturen kan bereiken. De warmtespiraal zorgt ervoor dat je vlees gelijkmatig gaart, voor een perfect resultaat. Tijdens het opstarten gebruikt deze barbecue kortstondig 2000 watt. Het is daarom belangrijk om hem aan te sluiten op een lege groep, zodat er geen stoppen doorslaan. Met de bijgeleverde hoes blijft je barbecue beschermd tegen weersinvloeden, zodat je er nog langer van kunt genieten. Kortom, de Weber Q2400 + hoes is de ideale elektrische barbecue voor iedereen die graag zonder gedoe wilt barbecueën en optimaal wil genieten van smaakvol gegrild voedsel.

Pluspunten
  • De hoes beschermt jouw barbecue, waardoor hij langer meegaat. Met de traploze temperatuurregelaar kan je de temperatuur nauwkeurig regelen. Dankzij de vetafvoer komen er geen vetresten op de verwarmingselementen.

Minpunten
  • De barbecue beschikt niet over een dekselthermometer om de temperatuur in de barbecue nauwlettend in de gaten te houden.

Veelgestelde vragen over de Weber Q2400 + Hoes

De Weber Q2400 + Hoes is een Elektrische barbecue

De Weber Q2400 + Hoes is geschikt voor 1 - 10 personen.

De Weber Q2400 + Hoes heeft een deksel: Ja. Zit er een thermometer in het deksel ingebouwd: Nee.

De Weber Q2400 + Hoes heeft een grill van en deze heeft een Vierhoek oppervlakte.

De Weber Q2400 + Hoes heeft een indirect grillen optie: Nee.

De Weber Q2400 + Hoes is gemaakt van Kunststof. Het rooster is gemaakt van Gietijzer.

De Weber Q2400 + Hoes weegt 21 kg. 

De Weber Q2400 + Hoes is geschikt voor gebruik in Tuin.