Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. bbq
  2. Kamado Joe Kettle Joe

Kamado Joe Kettle Joe

5/5

Huisje, boompje, tuintje, nou dan kan een barbecue niet ontbreken toch. Lees alles over deze Kamado Joe Kettle Joe en vergelijk deze ook zeker met andere bbq’s op onze website. Kies je barbecue die past in jouw tuin of balkon en geniet van avondjes eten in de tuin. Zonnetje, drankje en de barbecue aan, heerlijk! Lees snel verder.

Specificaties Kamado Joe Kettle Joe

Type barbecue

Houtskoolbarbecue, Kamado barbecue

Geschikt voor hoeveel personen

11

Barbecue geschikt voor tuin of balkon

Tuin

Vorm kookoppervlak

Rond

Indirect grillen

Ja

Materiaal

Metaal

Materiaal rooster

RVS

Gewicht

48,3 kg

Deksel

Ja

Thermometer in deksel

Ja

Diameter kookoppervlak

49 cm

Omschrijving van Kamado Joe Kettle Joe

Met de Kamado Joe Kettle Joe kun je grillen, slow cooken en roken als een ware professional. Deze kamado komt namelijk met diverse accessoires die je helpen om de meest heerlijke gerechten te bereiden. Dankzij de keramische vuurbak verbruik je minder houtskool, terwijl de halve maan grillroosters je de mogelijkheid geven om op twee verschillende hoogtes te grillen. Wil je jouw gerechten juist langzaam bereiden of een authentieke rooksmaak toevoegen? Geen probleem! Met de meegeleverde SloRoller kun je de luchtstroom aanpassen en die heerlijke rooksmaak creëren. Tijdens het grillen heb je alles wat je nodig hebt binnen handbereik, want deze barbecue is uitgerust met twee zijtafels met gereedschapshaken. Zo hoef je nooit meer naar je gereedschap te zoeken en kun je je volledig focussen op het bereiden van de perfecte maaltijd. De keramische RMP Firebox zorgt ervoor dat de hitte geleidelijk wordt verdeeld door de Kettle Joe, waardoor je op hoge temperaturen kunt koken zonder je zorgen te maken over hotspots. Met de Kamado Joe Kettle Joe heb je alles wat je nodig hebt om de meest smaakvolle gerechten te creëren en je gasten te imponeren.

Pluspunten
  • Je grilt voor maximaal 11 personen op het grillrooster. De zijtafels kunnen ingeklapt worden, waardoor je ruimte bespaart tijdens het opbergen. Met de houtskoolmand in de barbecue kun je verschillende hittezones creëren voor diverse grilltechnieken.

Minpunten
  • In tegenstelling tot de andere Kamado barbecues is de deksel niet van keramiek gemaakt voor een betere hitteverdeling.

Veelgestelde vragen over de Kamado Joe Kettle Joe

De Kamado Joe Kettle Joe is een Houtskoolbarbecue, Kamado barbecue

De Kamado Joe Kettle Joe is geschikt voor 11 personen.

De Kamado Joe Kettle Joe heeft een deksel: Ja. Zit er een thermometer in het deksel ingebouwd: Ja.

De Kamado Joe Kettle Joe heeft een grill van 49 cm en deze heeft een Rond oppervlakte.

De Kamado Joe Kettle Joe heeft een indirect grillen optie: Ja.

De Kamado Joe Kettle Joe is gemaakt van Metaal. Het rooster is gemaakt van RVS.

De Kamado Joe Kettle Joe weegt 48,3 kg. 

De Kamado Joe Kettle Joe is geschikt voor gebruik in Tuin.