Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. bbq
  2. Cadac E-Braai 40 FS

Cadac E-Braai 40 FS

5/5

Huisje, boompje, tuintje, nou dan kan een barbecue niet ontbreken toch. Lees alles over deze Cadac E-Braai 40 FS en vergelijk deze ook zeker met andere bbq’s op onze website. Kies je barbecue die past in jouw tuin of balkon en geniet van avondjes eten in de tuin. Zonnetje, drankje en de barbecue aan, heerlijk! Lees snel verder.

Specificaties Cadac E-Braai 40 FS

Type barbecue

Elektrische barbecue

Geschikt voor hoeveel personen

6

Barbecue geschikt voor tuin of balkon

Tuin

Vorm kookoppervlak

Rond

Indirect grillen

Nee

Materiaal

Kunststof

Materiaal rooster

RVS

Gewicht

14,4 kg

Deksel

Ja

Thermometer in deksel

Nee

Diameter kookoppervlak

40 cm

Omschrijving van Cadac E-Braai 40 FS

De Cadac E-Braai 40 FS is een revolutionaire elektrische barbecue die jouw grillervaring naar een hoger niveau tilt. Met deze barbecue, die wordt geleverd met een handig onderstel, kun je heerlijke maaltijden bereiden voor maar liefst 6 personen. Het lichte gewicht van slechts 14 kilogram maakt het eenvoudig om de barbecue te verplaatsen in jouw tuin, zodat je altijd de perfecte plek kunt kiezen om te grillen. Met de handige knop aan de buitenkant van de barbecue regel je eenvoudig de gewenste warmte. En om de warmte optimaal vast te houden, plaats je eenvoudigweg de deksel op de grill. Maar wat als je even snel de deksel van de gril moet halen? Geen probleem! Dankzij de handige dekselhouder kun je de deksel gemakkelijk aan de barbecue hangen, zodat deze de nodige wind tegenhoudt terwijl je aan het grillen bent. Naast de handige functionaliteit biedt de Cadac E-Braai 40 FS ook voldoende opbergruimte. Met de opbergplank in het onderstel kun je al jouw barbecuegereedschap, zoals barbecuetangen en spatels, handig opbergen. Zo heb je altijd al je benodigdheden binnen handbereik. Bovendien zijn de grillroosters gemaakt van duurzaam roestvrij staal, wat niet alleen zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling, maar ook gemakkelijk schoon te maken is. Kortom, met de Cadac E-Braai 40 FS gen.

Pluspunten
  • Tijdens het grillen bewaar je barbecuegereedschap op het onderstel. Dankzij het onderstel barbecue je op een comfortabele werkhoogte. Op het kookoppervlak barbecue je voor maximaal 6 personen.

Minpunten
  • De barbecue beschikt niet over werkbladen om extra gerechten op te bereiden.

Veelgestelde vragen over de Cadac E-Braai 40 FS

De Cadac E-Braai 40 FS is een Elektrische barbecue

De Cadac E-Braai 40 FS is geschikt voor 6 personen.

De Cadac E-Braai 40 FS heeft een deksel: Ja. Zit er een thermometer in het deksel ingebouwd: Nee.

De Cadac E-Braai 40 FS heeft een grill van 40 cm en deze heeft een Rond oppervlakte.

De Cadac E-Braai 40 FS heeft een indirect grillen optie: Nee.

De Cadac E-Braai 40 FS is gemaakt van Kunststof. Het rooster is gemaakt van RVS.

De Cadac E-Braai 40 FS weegt 14,4 kg. 

De Cadac E-Braai 40 FS is geschikt voor gebruik in Tuin.