Search
Close this search box.
  1. bbq
  2. Barbecook Oskar S

Barbecook Oskar S

5/5

Huisje, boompje, tuintje, nou dan kan een barbecue niet ontbreken toch. Lees alles over deze Barbecook Oskar S en vergelijk deze ook zeker met andere bbq’s op onze website. Kies je barbecue die past in jouw tuin of balkon en geniet van avondjes eten in de tuin. Zonnetje, drankje en de barbecue aan, heerlijk! Lees snel verder.

Specificaties Barbecook Oskar S

Type barbecue

Rookoven

Geschikt voor hoeveel personen

1 - 7

Barbecue geschikt voor tuin of balkon

Tuin

Vorm kookoppervlak

Rond

Indirect grillen

Nee

Materiaal

Metaal

Materiaal rooster

Verchroomd staal

Gewicht

12,8 kg

Deksel

Ja

Thermometer in deksel

Ja

Diameter kookoppervlak

43,5 cm

Omschrijving van Barbecook Oskar S

Het hele jaar door genieten van heerlijk gerookte gerechten kan met de Barbecook Oskar S rookoven. Of het nu zomer of winter is, roken kan altijd! Met deze rookoven maak je eenvoudig een vuurtje met houtskool en natte rookchips in de vuurschaal. Boven de vuurschaal plaats je de stoomschaal met water en kruiden naar keuze. Daarna leg je je vlees of vis op het rooster bovenin en sluit je de deksel. Het roken kan beginnen! De rookoven is gemaakt van geëmailleerd staal, waardoor de warmte optimaal behouden blijft. Je kunt de temperatuur nauwlettend in de gaten houden met behulp van de geïntegreerde dekselthermometer. Bovendien wordt er een vleeshaak meegeleverd, waarmee je grotere stukken vlees hangend kunt roken. Zo krijgen je gerechten een heerlijke smaak en blijven ze lekker mals. Na een gezellige barbecueavond wil je natuurlijk nog even nagenieten. Gebruik het onderste gedeelte van de rookoven als vuurschaal en geniet samen met je gezelschap van de warmte en sfeer. Met de Barbecook Oskar S rookoven haal je het hele jaar door het beste uit je barbecue-ervaringen.

Pluspunten
  • Je kunt een specifieke rooksmaak bepalen door gebruik te maken van verschillende soorten hout. Met de ingebouwde dekselthermometer ben je altijd op de hoogte van de temperatuur in de rookoven. Dankzij de regelbare luchttoevoer ben jij de baas over de temperatuur.

Minpunten
  • Hij heeft geen werkbladen.

Veelgestelde vragen over de Barbecook Oskar S

De Barbecook Oskar S is een Rookoven

De Barbecook Oskar S is geschikt voor 1 - 7 personen.

De Barbecook Oskar S heeft een deksel: Ja. Zit er een thermometer in het deksel ingebouwd: Ja.

De Barbecook Oskar S heeft een grill van 43,5 cm en deze heeft een Rond oppervlakte.

De Barbecook Oskar S heeft een indirect grillen optie: Nee.

De Barbecook Oskar S is gemaakt van Metaal. Het rooster is gemaakt van Verchroomd staal.

De Barbecook Oskar S weegt 12,8 kg. 

De Barbecook Oskar S is geschikt voor gebruik in Tuin.