Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. bbq
  2. Napoleon Pro Charcoal Leg Zwart

Napoleon Pro Charcoal Leg Zwart

5/5

Huisje, boompje, tuintje, nou dan kan een barbecue niet ontbreken toch. Lees alles over deze Napoleon Pro Charcoal Leg Zwart en vergelijk deze ook zeker met andere bbq’s op onze website. Kies je barbecue die past in jouw tuin of balkon en geniet van avondjes eten in de tuin. Zonnetje, drankje en de barbecue aan, heerlijk! Lees snel verder.

Specificaties Napoleon Pro Charcoal Leg Zwart

Type barbecue

Houtskoolbarbecue

Geschikt voor hoeveel personen

12

Barbecue geschikt voor tuin of balkon

Tuin

Vorm kookoppervlak

Rond

Indirect grillen

Ja

Materiaal

Metaal

Materiaal rooster

Gietijzer

Gewicht

30 kg

Deksel

Ja

Thermometer in deksel

Ja

Diameter kookoppervlak

57 cm

Omschrijving van Napoleon Pro Charcoal Leg Zwart

Tijdens een gezellige avond barbecueën met vrienden en familie wil je natuurlijk iedereen kunnen voorzien van een heerlijke maaltijd. Met de Napoleon Pro Charcoal Leg Zwart is dat geen enkel probleem! Deze stoere houtskoolbarbecue heeft een ruim gietijzeren grillrooster, zodat je genoeg ruimte hebt om voor wel 12 personen tegelijk te grillen. Het handige aan deze barbecue is dat het grillrooster scharnieren heeft, waardoor je tijdens het barbecueën gemakkelijk extra houtskool kunt toevoegen. Zo blijft het vuur lekker op gang en kun je ongestoord blijven grillen. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over de temperatuur, dankzij de ingebouwde thermometer in de deksel. Zo kun je altijd precies zien hoe warm de barbecue is en kun je indien nodig de temperatuur aanpassen met behulp van de ventilatieroosters aan de boven- en onderkant van de bbq. Maar dat is nog niet alles! Het grillrooster is ook nog eens verstelbaar, waardoor je zelf kunt bepalen hoe dichtbij of juist verder weg je het vlees, vis of groenten plaatst van het houtskool. Op deze manier kun je de perfecte garing bereiken en de smaken optimaal behouden. Na gebruik is het schoonmaken van de Napoleon Pro Charcoal Leg Zwart een fluitje van een cent. Je kunt het as namelijk eenvoudig verwijderen door de handige asopvang leeg te maken. Zo blijft jouw barbecue altijd netjes en klaar voor het volgende gezellig.

Pluspunten
  • Je hangt je gereedschap op aan één van de 3 gereedschapshaken. De asopvangbak is gesloten, zodat je geen last hebt van opvliegend as. Je kunt maximaal voor 12 personen barbecueën op het kookoppervlak.

Minpunten
  • De houtskoolbarbecue beschikt niet over een windscherm, waardoor de warmte minder lang behouden blijft en je op lagere temperaturen kunt grillen.

Veelgestelde vragen over de Napoleon Pro Charcoal Leg Zwart

De Napoleon Pro Charcoal Leg Zwart is een Houtskoolbarbecue

De Napoleon Pro Charcoal Leg Zwart is geschikt voor 12 personen.

De Napoleon Pro Charcoal Leg Zwart heeft een deksel: Ja. Zit er een thermometer in het deksel ingebouwd: Ja.

De Napoleon Pro Charcoal Leg Zwart heeft een grill van 57 cm en deze heeft een Rond oppervlakte.

De Napoleon Pro Charcoal Leg Zwart heeft een indirect grillen optie: Ja.

De Napoleon Pro Charcoal Leg Zwart is gemaakt van Metaal. Het rooster is gemaakt van Gietijzer.

De Napoleon Pro Charcoal Leg Zwart weegt 30 kg. 

De Napoleon Pro Charcoal Leg Zwart is geschikt voor gebruik in Tuin.