Search
Close this search box.
  1. bbq
  2. Kamado Joe Classic III

Kamado Joe Classic III

5/5

Huisje, boompje, tuintje, nou dan kan een barbecue niet ontbreken toch. Lees alles over deze Kamado Joe Classic III en vergelijk deze ook zeker met andere bbq’s op onze website. Kies je barbecue die past in jouw tuin of balkon en geniet van avondjes eten in de tuin. Zonnetje, drankje en de barbecue aan, heerlijk! Lees snel verder.

Specificaties Kamado Joe Classic III

Type barbecue

Houtskoolbarbecue, Kamado barbecue

Geschikt voor hoeveel personen

8

Barbecue geschikt voor tuin of balkon

Tuin

Vorm kookoppervlak

Rond

Indirect grillen

Ja

Materiaal

Keramiek

Materiaal rooster

RVS

Gewicht

128 kg

Deksel

Ja

Thermometer in deksel

Ja

Diameter kookoppervlak

49 cm

Omschrijving van Kamado Joe Classic III

De Kamado Joe Classic III is het meest geavanceerde lid van de Classic-serie barbecues. Met de toevoeging van de Sloroller wordt deze versie omgetoverd tot een echte rookoven. Daarnaast is de Classic III uitgerust met een RVS houtskoolmand, waardoor het schoonmaken van de binnenkant eenvoudiger wordt en de houtskool gelijkmatiger verdeeld wordt. Dankzij deze verbeteringen en het verstelbare grillrooster kun je zowel direct als indirect de meest uiteenlopende gerechten bereiden. Met de schimmel- en waterbestendige Kontrol Tower Top Vent kun je de luchtstroom nauwkeurig regelen. Bovendien maakt het Air Lift systeem het gemakkelijk om de deksel op te tillen en op de gewenste hoogte open te houden. De Kamado Joe Classic III heeft ook twee inklapbare zijtafels voor extra werkruimte en een stevig onderstel voor een comfortabele werkhoogte. Met behulp van de dekselthermometer kun je eenvoudig de temperatuur in de Joe Classic III in de gaten houden. Met zijn geavanceerde functies en gebruiksgemak is de Kamado Joe Classic III de perfecte barbecue voor iedereen die graag buiten kookt. Of je nu wilt grillen, roken of bakken, met de Classic III kun je het allemaal. De hoogwaardige materialen en het slimme ontwerp zorgen ervoor dat deze barbecue jarenlang meegaat en je telkens weer kunt genieten van heerlijke gerechten. Waar wacht je nog op? Haal vandaag nog de Kamado Joe Classic.

Pluspunten
  • Je kunt de barbecue ook gebruiken als rookoven met de bijgeleverde SloRoller. Het rooster bestaat uit 3 delen, zodat je meerdere gerechten tegelijkertijd op verschillende manieren kunt bereiden. De barbecue is uitgerust met een Kontrol Top Vent voor een betere controle over de warmte.

Minpunten
  • De barbecue weegt 128 kilogram en is vrij zwaar om in je eentje te verplaatsen en te installeren.

Veelgestelde vragen over de Kamado Joe Classic III

De Kamado Joe Classic III is een Houtskoolbarbecue, Kamado barbecue

De Kamado Joe Classic III is geschikt voor 8 personen.

De Kamado Joe Classic III heeft een deksel: Ja. Zit er een thermometer in het deksel ingebouwd: Ja.

De Kamado Joe Classic III heeft een grill van 49 cm en deze heeft een Rond oppervlakte.

De Kamado Joe Classic III heeft een indirect grillen optie: Ja.

De Kamado Joe Classic III is gemaakt van Keramiek. Het rooster is gemaakt van RVS.

De Kamado Joe Classic III weegt 128 kg. 

De Kamado Joe Classic III is geschikt voor gebruik in Tuin.