Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. bbq
  2. Weber Genesis E-335

Weber Genesis E-335

5/5

Huisje, boompje, tuintje, nou dan kan een barbecue niet ontbreken toch. Lees alles over deze Weber Genesis E-335 en vergelijk deze ook zeker met andere bbq’s op onze website. Kies je barbecue die past in jouw tuin of balkon en geniet van avondjes eten in de tuin. Zonnetje, drankje en de barbecue aan, heerlijk! Lees snel verder.

Specificaties Weber Genesis E-335

Type barbecue

Buitenkeuken, Gasbarbecue

Geschikt voor hoeveel personen

15

Barbecue geschikt voor tuin of balkon

Tuin

Vorm kookoppervlak

Vierhoek

Indirect grillen

Ja

Materiaal

Metaal

Materiaal rooster

Porselein geëmailleerd

Gewicht

80 kg

Deksel

Ja

Thermometer in deksel

Ja

Diameter kookoppervlak

Omschrijving van Weber Genesis E-335

Met de Weber Genesis E-335 gasbarbecue zul je de meest heerlijke grillgerechten op tafel kunnen zetten. Deze barbecue is perfect voor grote gezelschappen, want je kunt tot wel 15 personen tegelijkertijd bedienen. Dankzij de 3 krachtige hoofdbranders en het ruime kookoppervlak is het bereiden van je favoriete gerechten een fluitje van een cent. Maar dat is nog niet alles! Met de zijbrander kun je eenvoudig al je bijgerechten en sauzen bereiden, terwijl je op de extra grote Sear Zone meerdere steaks tegelijkertijd dichtschroeit. De Weber Genesis E-335 heeft een uitbreidbaar bovenrooster, waardoor je een tweede grillniveau creëert. Hierdoor kun je op compleet nieuwe manieren creatieve vlees-, vis- en groentegerechten bereiden. Daarnaast biedt de inklapbare zijtafel voldoende werkruimte, zodat je altijd genoeg plek hebt om al je ingrediënten en gereedschap binnen handbereik te houden. In de grote onderkast kun je niet alleen al je barbecue accessoires opbergen, maar ook een gasfles van 10 kilogram. Bovendien zorgt de dubbelwandige deksel ervoor dat de hitte niet gemakkelijk ontsnapt, waardoor je gerechten altijd op de juiste temperatuur blijven. Met de Weber Genesis E-335 gasbarbecue wordt grillen een echte culinaire ervaring. Dus nodig je vrienden en familie uit en geniet samen van heerlijke gerechten, bereid op deze hoogwaardige gasbarbecue.

Pluspunten
  • De bbq heeft een zijbrander en zijtafel om sauzen en bijgerechten te bereiden. Je kan voor maximaal 15 personen barbecueën op het kookoppervlak. Op de grote Sear Zone kan je meerdere steaks tegelijk dichtschroeien.

Minpunten
  • De vereiste gasdrukregelaar en gasslang worden niet bijgeleverd.

Veelgestelde vragen over de Weber Genesis E-335

De Weber Genesis E-335 is een Buitenkeuken, Gasbarbecue

De Weber Genesis E-335 is geschikt voor 15 personen.

De Weber Genesis E-335 heeft een deksel: Ja. Zit er een thermometer in het deksel ingebouwd: Ja.

De Weber Genesis E-335 heeft een grill van en deze heeft een Vierhoek oppervlakte.

De Weber Genesis E-335 heeft een indirect grillen optie: Ja.

De Weber Genesis E-335 is gemaakt van Metaal. Het rooster is gemaakt van Porselein geëmailleerd.

De Weber Genesis E-335 weegt 80 kg. 

De Weber Genesis E-335 is geschikt voor gebruik in Tuin.