Search
Close this search box.
  1. bbq
  2. Weber Go-Anywhere Gas

Weber Go-Anywhere Gas

5/5

Huisje, boompje, tuintje, nou dan kan een barbecue niet ontbreken toch. Lees alles over deze Weber Go-Anywhere Gas en vergelijk deze ook zeker met andere bbq’s op onze website. Kies je barbecue die past in jouw tuin of balkon en geniet van avondjes eten in de tuin. Zonnetje, drankje en de barbecue aan, heerlijk! Lees snel verder.

Specificaties Weber Go-Anywhere Gas

Type barbecue

Gasbarbecue

Geschikt voor hoeveel personen

1 - 5

Barbecue geschikt voor tuin of balkon

Balkon of dakterras, Camping of vakantie, Park of strand, Tuin

Vorm kookoppervlak

Vierhoek

Indirect grillen

Nee

Materiaal

Metaal

Materiaal rooster

Verchroomd staal

Gewicht

7 kg

Deksel

Ja

Thermometer in deksel

Nee

Diameter kookoppervlak

Omschrijving van Weber Go-Anywhere Gas

Geniet van heerlijk barbecueën op elke gewenste locatie met de Weber Go-Anywhere Gas. Of je nu een gezellige middag in het park doorbrengt, ontspant op het strand, thuis geniet van een tuinfeestje of bij vrienden op bezoek bent, met deze draagbare gasbarbecue is alles mogelijk. Dankzij het lage gewicht en de opklapbare poten neem je deze barbecue eenvoudig overal mee naartoe. De Weber Go-Anywhere Gas is niet alleen gemakkelijk te vervoeren, maar biedt ook optimale stabiliteit. Het frame is voorzien van vier poten, waardoor je de barbecue altijd veilig neerzet. Bovendien heeft deze barbecue een traploos instelbare temperatuur, zodat je de perfecte hitte kunt creëren voor het bereiden van je favoriete gerechten. Met het geïntegreerde 'Grease Management System' loopt het vet weg, waardoor opflakkeringen van vlammen worden voorkomen en je gerechten gelijkmatig gegaard worden. Het aansteken van de barbecue is een fluitje van een cent. Druk eenvoudigweg op de Quick Start-knop en je bent klaar om te grillen. Let op: het Weber gasflesje wordt niet meegeleverd, dus zorg ervoor dat je deze apart aanschaft. Met de Weber Go-Anywhere Gas ben jij klaar voor ultiem barbecuesucces, waar je ook gaat of staat.

Pluspunten
  • Op het grilloppervlak bbq je maximaal voor 5 personen. De barbecue heeft 1 brander met een vermogen van 2,8 kilowatt. Het geïntegreerde Grease Management System zorgt ervoor dat het vet wegloopt en hierdoor voorkomt het opflakkerende vlammen.

Minpunten
  • Door het Grease Management System kan er vet lekken uit de onderkant tijdens verplaatsing. De gasdrukslang zit niet inbegrepen.

Veelgestelde vragen over de Weber Go-Anywhere Gas

De Weber Go-Anywhere Gas is een Gasbarbecue

De Weber Go-Anywhere Gas is geschikt voor 1 - 5 personen.

De Weber Go-Anywhere Gas heeft een deksel: Ja. Zit er een thermometer in het deksel ingebouwd: Nee.

De Weber Go-Anywhere Gas heeft een grill van en deze heeft een Vierhoek oppervlakte.

De Weber Go-Anywhere Gas heeft een indirect grillen optie: Nee.

De Weber Go-Anywhere Gas is gemaakt van Metaal. Het rooster is gemaakt van Verchroomd staal.

De Weber Go-Anywhere Gas weegt 7 kg. 

De Weber Go-Anywhere Gas is geschikt voor gebruik in Balkon of dakterras, Camping of vakantie, Park of strand, Tuin.