Search
Close this search box.
  1. bbq
  2. Weber Q1400 met Onderstel

Weber Q1400 met Onderstel

5/5

Huisje, boompje, tuintje, nou dan kan een barbecue niet ontbreken toch. Lees alles over deze Weber Q1400 met Onderstel en vergelijk deze ook zeker met andere bbq’s op onze website. Kies je barbecue die past in jouw tuin of balkon en geniet van avondjes eten in de tuin. Zonnetje, drankje en de barbecue aan, heerlijk! Lees snel verder.

Specificaties Weber Q1400 met Onderstel

Type barbecue

Elektrische barbecue

Geschikt voor hoeveel personen

1 - 7

Barbecue geschikt voor tuin of balkon

Balkon of dakterras, Tuin

Vorm kookoppervlak

Vierhoek

Indirect grillen

Nee

Materiaal

Metaal

Materiaal rooster

Gietijzer

Gewicht

13,5 kg

Deksel

Ja

Thermometer in deksel

Nee

Diameter kookoppervlak

Omschrijving van Weber Q1400 met Onderstel

De Weber Q1400 met Onderstel is de perfecte barbecue voor iedereen die graag snel en gemakkelijk wil grillen. Of je nu een kleinere tuin hebt of gewoon op zoek bent naar een compacte optie, deze barbecue biedt alle mogelijkheden die je nodig hebt. Met 2 inklapbare werkbladen en een handig onderstel, kun je zelfs met beperkte buitenruimte genieten van uitgebreide grillsessies. Een van de grootste voordelen van deze barbecue is de lange stroomkabel van 1,8 meter. Hierdoor ben je niet direct afhankelijk van een stroompunt buiten en kun je de barbecue overal neerzetten waar je maar wilt. En het beste van alles is dat je met de Weber Q1400 de voordelen van een elektrische barbecue ervaart, maar toch geniet van de heerlijke barbecuesmaak. Dit komt doordat de sappen direct op het warmtespiraal terechtkomen, wat zorgt voor een echte smaakexplosie. Met de traploos instelbare temperatuurregelaar en het uitneembare lekbakje heb je volledige controle over je grillresultaten. De grote warmtespiraal zorgt voor een optimale warmteverdeling en een gelijkmatig grillresultaat. En maak je geen zorgen over het opstarten, deze barbecue gebruikt kortstondig 2000 watt, dus zorg ervoor dat je hem aansluit op een verlengsnoer met de juiste wattage. Kortom, met de Weber Q1400 met Onderstel geniet je van gemak, smaak en veelzijdigheid, zelfs als je beper.

Pluspunten
  • Je grilt voor maximaal 7 personen op het grilloppervlak. Dankzij het onderstel barbecueën op een comfortabele werkhoogte. Je kunt de barbecue ook gebruiken als tafelbarbecue.

Minpunten
  • Bij het opstarten verbruikt de barbecue kortstondig veel energie, wat kan leiden tot piekspanning en het doorslaan van de stoppen. De gasdrukslang is niet inbegrepen.

Veelgestelde vragen over de Weber Q1400 met Onderstel

De Weber Q1400 met Onderstel is een Elektrische barbecue

De Weber Q1400 met Onderstel is geschikt voor 1 - 7 personen.

De Weber Q1400 met Onderstel heeft een deksel: Ja. Zit er een thermometer in het deksel ingebouwd: Nee.

De Weber Q1400 met Onderstel heeft een grill van en deze heeft een Vierhoek oppervlakte.

De Weber Q1400 met Onderstel heeft een indirect grillen optie: Nee.

De Weber Q1400 met Onderstel is gemaakt van Metaal. Het rooster is gemaakt van Gietijzer.

De Weber Q1400 met Onderstel weegt 13,5 kg. 

De Weber Q1400 met Onderstel is geschikt voor gebruik in Balkon of dakterras, Tuin.