Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. bbq
  2. Weber Spirit E-320 Classic

Weber Spirit E-320 Classic

5/5

Huisje, boompje, tuintje, nou dan kan een barbecue niet ontbreken toch. Lees alles over deze Weber Spirit E-320 Classic en vergelijk deze ook zeker met andere bbq’s op onze website. Kies je barbecue die past in jouw tuin of balkon en geniet van avondjes eten in de tuin. Zonnetje, drankje en de barbecue aan, heerlijk! Lees snel verder.

Specificaties Weber Spirit E-320 Classic

Type barbecue

Buitenkeuken, Gasbarbecue

Geschikt voor hoeveel personen

1 - 12

Barbecue geschikt voor tuin of balkon

Tuin

Vorm kookoppervlak

Vierhoek

Indirect grillen

Ja

Materiaal

Metaal

Materiaal rooster

Geëmailleerd staal

Gewicht

48 kg

Deksel

Ja

Thermometer in deksel

Ja

Diameter kookoppervlak

Omschrijving van Weber Spirit E-320 Classic

De Weber Spirit E-320 Classic is een geweldige buitenkeuken om te genieten van heerlijke barbecuesessies met wel 12 personen tegelijkertijd. Deze barbecue is perfect voor gezellige familiemaaltijden in de buitenlucht. Met de handige piëzo-ontsteking kunnen de 3 hoofdbranders gemakkelijk worden aangestoken. Een elektrisch vonkje zorgt ervoor dat de branders direct aan gaan, zodat je snel aan de slag kunt. De Weber Spirit E-320 Classic heeft ook een handige zijbrander, perfect voor het bereiden van sauzen en bijgerechten. De Flavorizer Bars beschermen niet alleen de branders tegen afdruipende vleessappen, maar geven je gerechten ook een heerlijke smaak. Deze sappen verdampen en dragen bij aan de unieke smaak van je gerecht. Daarnaast biedt de buitenkeuken veel werkruimte dankzij de vaste werkbladen met gereedschapshaken. Hierdoor heb je al je benodigde gereedschap altijd binnen handbereik. Met de dekselthermometer houd je gemakkelijk de temperatuur in de barbecue in de gaten, zodat je altijd perfect gegaard vlees en andere gerechten kunt serveren. En als je de barbecue wilt verplaatsen, is dat geen probleem dankzij de 4 wielen, waarvan er 2 een handige stopfunctie hebben. Zo kun je de barbecue eenvoudig op de gewenste plek zetten en veilig vergrendelen. Kortom, de Weber Spirit E-320 Classic is de ideale buitenkeuken voor iedereen die van barbecueën en gezelligheid.

Pluspunten
  • De barbecue is uitgerust met een kruisontstekingssysteem waarmee je de tweede en derde brander kunt inschakelen zonder opnieuw te hoeven ontsteken. De buitenkeuken heeft een zijbrander om sauzen en bijgerechten te bereiden. Het grilloppervlak biedt ruimte voor maximaal 12 personen.

Minpunten
  • De buitenkeuken heeft zijtafels die niet inklapbaar zijn, waardoor de barbecue meer ruimte in de schuur inneemt.

Veelgestelde vragen over de Weber Spirit E-320 Classic

De Weber Spirit E-320 Classic is een Buitenkeuken, Gasbarbecue

De Weber Spirit E-320 Classic is geschikt voor 1 - 12 personen.

De Weber Spirit E-320 Classic heeft een deksel: Ja. Zit er een thermometer in het deksel ingebouwd: Ja.

De Weber Spirit E-320 Classic heeft een grill van en deze heeft een Vierhoek oppervlakte.

De Weber Spirit E-320 Classic heeft een indirect grillen optie: Ja.

De Weber Spirit E-320 Classic is gemaakt van Metaal. Het rooster is gemaakt van Geëmailleerd staal.

De Weber Spirit E-320 Classic weegt 48 kg. 

De Weber Spirit E-320 Classic is geschikt voor gebruik in Tuin.