Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. bbq
  2. Weber Lumin Black Met Onderstel

Weber Lumin Black Met Onderstel

5/5

Huisje, boompje, tuintje, nou dan kan een barbecue niet ontbreken toch. Lees alles over deze Weber Lumin Black Met Onderstel en vergelijk deze ook zeker met andere bbq’s op onze website. Kies je barbecue die past in jouw tuin of balkon en geniet van avondjes eten in de tuin. Zonnetje, drankje en de barbecue aan, heerlijk! Lees snel verder.

Specificaties Weber Lumin Black Met Onderstel

Type barbecue

Elektrische barbecue

Geschikt voor hoeveel personen

8

Barbecue geschikt voor tuin of balkon

Balkon of dakterras, Camping of vakantie, Park of strand, Tuin

Vorm kookoppervlak

Vierhoek

Indirect grillen

Ja

Materiaal

Metaal

Materiaal rooster

Geëmailleerd gietijzer

Gewicht

20,5 kg

Deksel

Ja

Thermometer in deksel

Ja

Diameter kookoppervlak

Omschrijving van Weber Lumin Black Met Onderstel

Met de Weber Lumin Black Met Onderstel kun je op een comfortabele werkhoogte barbecueën voor maar liefst 8 personen tegelijkertijd. Deze elektrische barbecue is voorzien van een handig inklapbaar onderstel, waardoor je hem gemakkelijk kunt verplaatsen in de tuin of kunt meenemen naar de camping. Met de Lumin Black kun je zowel direct als indirect grillen, waardoor je een grote verscheidenheid aan gerechten kunt bereiden. Deze veelzijdige barbecue biedt tal van mogelijkheden. Je kunt vlees grillen op een maximale temperatuur van 315 graden Celsius, maar ook gebruik maken van de stoombak voor het stomen van heerlijke groenten. Met de rookinfusie-instelling en de rookbak voeg je eenvoudig rookmot toe, waardoor je gerechten die authentieke barbecuesmaak krijgen. De deksel van de Lumin Black houdt de warmte goed vast en zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling. Dankzij de thermometer op de deksel kun je altijd de temperatuur nauwlettend in de gaten houden. Met de Weber Lumin Black Met Onderstel wordt barbecueën een waar feestje. Dankzij het handige inklapbare onderstel kun je hem overal mee naartoe nemen en genieten van heerlijke gerechten met vrienden en familie. Of je nu vlees wilt grillen, groenten wilt stomen of die heerlijke rooksmaak aan je gerechten wilt toevoegen, met de Lumin Black is het allemaal mogelijk. Ontdek de eindeloze mogelijkheden van deze elektrische barbecue en beleef.

Pluspunten
  • Je grilt voor maximaal 8 personen op het kookoppervlak. Met behulp van de dekselthermometer houd je de temperatuur in de barbecue nauwlettend in de gaten. Dankzij de gereedschapshaken heb je het barbecuegereedschap tijdens het grillen snel bij de hand.

Minpunten
  • Je hebt vaak een verlengsnoer nodig omdat het snoer relatief kort is.

Veelgestelde vragen over de Weber Lumin Black Met Onderstel

De Weber Lumin Black Met Onderstel is een Elektrische barbecue

De Weber Lumin Black Met Onderstel is geschikt voor 8 personen.

De Weber Lumin Black Met Onderstel heeft een deksel: Ja. Zit er een thermometer in het deksel ingebouwd: Ja.

De Weber Lumin Black Met Onderstel heeft een grill van en deze heeft een Vierhoek oppervlakte.

De Weber Lumin Black Met Onderstel heeft een indirect grillen optie: Ja.

De Weber Lumin Black Met Onderstel is gemaakt van Metaal. Het rooster is gemaakt van Geëmailleerd gietijzer.

De Weber Lumin Black Met Onderstel weegt 20,5 kg. 

De Weber Lumin Black Met Onderstel is geschikt voor gebruik in Balkon of dakterras, Camping of vakantie, Park of strand, Tuin.