Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. bbq
  2. LotusGrill Mini 29 cm Rood

LotusGrill Mini 29 cm Rood

5/5

Huisje, boompje, tuintje, nou dan kan een barbecue niet ontbreken toch. Lees alles over deze LotusGrill Mini 29 cm Rood en vergelijk deze ook zeker met andere bbq’s op onze website. Kies je barbecue die past in jouw tuin of balkon en geniet van avondjes eten in de tuin. Zonnetje, drankje en de barbecue aan, heerlijk! Lees snel verder.

Specificaties LotusGrill Mini 29 cm Rood

Type barbecue

Houtskoolbarbecue

Geschikt voor hoeveel personen

3

Barbecue geschikt voor tuin of balkon

Balkon of dakterras, Camping of vakantie, Park of strand, Tuin

Vorm kookoppervlak

Rond

Indirect grillen

Nee

Materiaal

Metaal

Materiaal rooster

RVS

Gewicht

2,8 kg

Deksel

Nee

Thermometer in deksel

Diameter kookoppervlak

Omschrijving van LotusGrill Mini 29 cm Rood

De LotusGrill Mini 29 cm is de perfecte compacte houtskoolbarbecue voor al je grillsessies op het balkon, in het park of op de camping. Deze handige barbecue weegt bijna niets en wordt geleverd met een handige draagtas, zodat je hem veilig kunt meenemen waar je maar wilt. Vul de grill met houtskool en plaats de batterijen in de grill om de temperatuur precies goed te kunnen regelen. Mocht je geen batterijen bij de hand hebben, dan kun je ook gebruik maken van de stroomkabel met usb-poort. De LotusGrill Mini 29 cm wordt geleverd met een stevige stalen grillplaat die je eenvoudig op de bovenkant kunt plaatsen. Hierop kun je heerlijk grillen en de grilltijd varieert van 40 tot 90 minuten, afhankelijk van het type houtskool dat je gebruikt. Het bijzondere aan deze barbecue is dat het houtskool volledig is afgeschermd, waardoor er geen overtollig vet in het vuur kan lekken. Zo blijft je grill netjes en kun je genieten van een gezonde maaltijd. Met een grilloppervlakte van ongeveer 29 centimeter is dit de kleinste versie uit de LotusGrill serie, maar hij doet zeker niet onder voor zijn grotere broers en zussen.

Pluspunten
  • Met dank aan het compacte formaat en lichte gewicht kun je deze barbecue eenvoudig meenemen op weg. Er wordt een tas meegeleverd waarin je de barbecue veilig en beschermd kunt vervoeren. Je kunt zelf de temperatuur controleren met behulp van de draaiknop aan de zijkant van de grill.

Minpunten
  • Zonder een deksel houdt het kooktoestel minder warmte vast en gaar je het vlees minder gemakkelijk op een lage temperatuur.

Veelgestelde vragen over de LotusGrill Mini 29 cm Rood

De LotusGrill Mini 29 cm Rood is een Houtskoolbarbecue

De LotusGrill Mini 29 cm Rood is geschikt voor 3 personen.

De LotusGrill Mini 29 cm Rood heeft een deksel: Nee. Zit er een thermometer in het deksel ingebouwd: .

De LotusGrill Mini 29 cm Rood heeft een grill van en deze heeft een Rond oppervlakte.

De LotusGrill Mini 29 cm Rood heeft een indirect grillen optie: Nee.

De LotusGrill Mini 29 cm Rood is gemaakt van Metaal. Het rooster is gemaakt van RVS.

De LotusGrill Mini 29 cm Rood weegt 2,8 kg. 

De LotusGrill Mini 29 cm Rood is geschikt voor gebruik in Balkon of dakterras, Camping of vakantie, Park of strand, Tuin.