Search
Close this search box.
  1. bbq
  2. Kamado Joe Junior

Kamado Joe Junior

5/5

Huisje, boompje, tuintje, nou dan kan een barbecue niet ontbreken toch. Lees alles over deze Kamado Joe Junior en vergelijk deze ook zeker met andere bbq’s op onze website. Kies je barbecue die past in jouw tuin of balkon en geniet van avondjes eten in de tuin. Zonnetje, drankje en de barbecue aan, heerlijk! Lees snel verder.

Specificaties Kamado Joe Junior

Type barbecue

Houtskoolbarbecue, Kamado barbecue

Geschikt voor hoeveel personen

5

Barbecue geschikt voor tuin of balkon

Camping of vakantie, Tuin

Vorm kookoppervlak

Rond

Indirect grillen

Ja

Materiaal

Keramiek

Materiaal rooster

RVS

Gewicht

26,76 kg

Deksel

Ja

Thermometer in deksel

Ja

Diameter kookoppervlak

33 cm

Omschrijving van Kamado Joe Junior

De Kamado Joe Junior is de perfecte grill voor gezellige familiemomenten of intieme bijeenkomsten met vrienden. Met voldoende ruimte om te grillen voor wel 5 personen tegelijkertijd, kun je genieten van een heerlijke maaltijd onder de sterrenhemel. Het keramische materiaal van de Kamado Joe Junior zorgt ervoor dat het vlees sappig en mals blijft, doordat het vocht en de warmte perfect worden vastgehouden. Daarnaast blijft de temperatuur in de barbecue constant, tot op de graad nauwkeurig. Met de Kamado Joe Junior kun je niet alleen direct grillen, maar ook indirect grillen, koken, roken, bakken, stomen en slowcooking toepassen. Dit veelzijdige apparaat biedt eindeloze mogelijkheden om je culinaire vaardigheden te ontdekken en te verbeteren. In tegenstelling tot de grotere uitvoeringen van Kamado Joe, is de Junior gemakkelijker te verplaatsen dankzij de handige draaghandvatten aan het onderstel. Met een gewicht van 31 kilogram kun je de Kamado Joe Junior moeiteloos naar een andere plek in je tuin verplaatsen. Laat je verrassen door de Kamado Joe Junior en ontdek een nieuwe manier van grillen en koken. Met zijn compacte formaat en indrukwekkende prestaties is dit de ideale keuze voor iedereen die wil genieten van heerlijk eten in goed gezelschap.

Pluspunten
  • Je gebruikt deze barbecue als tafelbarbecue, zodat je gezellig met je vrienden of familie kunt grillen. Dankzij het onderstel staat de barbecue stevig en op een prettige werkhoogte. Op het grilloppervlak kun je maximaal 5 personen barbecueën.

Minpunten
  • De barbecue ontbreekt zijtafels, waardoor er geen extra werkruimte is.

Veelgestelde vragen over de Kamado Joe Junior

De Kamado Joe Junior is een Houtskoolbarbecue, Kamado barbecue

De Kamado Joe Junior is geschikt voor 5 personen.

De Kamado Joe Junior heeft een deksel: Ja. Zit er een thermometer in het deksel ingebouwd: Ja.

De Kamado Joe Junior heeft een grill van 33 cm en deze heeft een Rond oppervlakte.

De Kamado Joe Junior heeft een indirect grillen optie: Ja.

De Kamado Joe Junior is gemaakt van Keramiek. Het rooster is gemaakt van RVS.

De Kamado Joe Junior weegt 26,76 kg. 

De Kamado Joe Junior is geschikt voor gebruik in Camping of vakantie, Tuin.