Search
Close this search box.
  1. bbq
  2. Weber Pulse 2000 met Onderstel

Weber Pulse 2000 met Onderstel

5/5

Huisje, boompje, tuintje, nou dan kan een barbecue niet ontbreken toch. Lees alles over deze Weber Pulse 2000 met Onderstel en vergelijk deze ook zeker met andere bbq’s op onze website. Kies je barbecue die past in jouw tuin of balkon en geniet van avondjes eten in de tuin. Zonnetje, drankje en de barbecue aan, heerlijk! Lees snel verder.

Specificaties Weber Pulse 2000 met Onderstel

Type barbecue

Elektrische barbecue

Geschikt voor hoeveel personen

1 - 9

Barbecue geschikt voor tuin of balkon

Balkon of dakterras, Tuin

Vorm kookoppervlak

Vierhoek

Indirect grillen

Ja

Materiaal

Metaal

Materiaal rooster

Gietijzer

Gewicht

34,2 kg

Deksel

Ja

Thermometer in deksel

Ja

Diameter kookoppervlak

Omschrijving van Weber Pulse 2000 met Onderstel

Met de Weber Pulse 2000 met Onderstel hoef je je nooit meer zorgen te maken over het perfect bereiden van je vlees. Dankzij de geïntegreerde iGrill en de Weber app kun je het garingsproces van maar liefst 2 stukken vlees tegelijkertijd volgen. Via bluetooth staan de app en de 2 sensoren in verbinding, waardoor je altijd op de hoogte bent van de temperatuur van je vlees. Zodra de ingestelde temperatuur is bereikt, ontvang je direct een melding op je smartphone. Zo kun je altijd genieten van perfect gegaard vlees, keer op keer. Het onderstel van de Weber Pulse 2000 wordt bij de barbecue meegeleverd en biedt talloze handige extra's. Zo beschikt het onderstel over een afsluitbare opbergruimte voor al je barbecuegereedschap, een extra werkblad om je gerechten op voor te bereiden en 3 gereedschapshaken om je tools binnen handbereik te houden. Met een grilloppervlak dat ruimte biedt voor wel 12 personen tegelijkertijd, is deze barbecue ideaal voor gezellige barbecues met vrienden en familie. Het grilloppervlak is opgedeeld in 2 grillzones, waardoor je gelijktijdig gerechten op verschillende temperaturen kunt grillen. Zo kun je bijvoorbeeld groenten op een lage temperatuur grillen terwijl je vlees op een hogere temperatuur gaart. Met een kortstondig vermogen van 2000 watt tijdens het opstarten is het belangrijk om de Weber Pulse 2000 aan te sluiten op een.

Pluspunten
  • Je grilt voor maximaal 9 personen op het grillrooster. Via de app houd je het bereidingsproces van 2 stukken vlees in de gaten. Met de dekselthermometer houd je de temperatuur in de barbecue nauwlettend in de gaten.

Minpunten
  • Het rooster is niet voorzien van een anti-aanbaklaag, waardoor er een kans bestaat dat vleesresten aan het rooster blijven plakken.

Veelgestelde vragen over de Weber Pulse 2000 met Onderstel

De Weber Pulse 2000 met Onderstel is een Elektrische barbecue

De Weber Pulse 2000 met Onderstel is geschikt voor 1 - 9 personen.

De Weber Pulse 2000 met Onderstel heeft een deksel: Ja. Zit er een thermometer in het deksel ingebouwd: Ja.

De Weber Pulse 2000 met Onderstel heeft een grill van en deze heeft een Vierhoek oppervlakte.

De Weber Pulse 2000 met Onderstel heeft een indirect grillen optie: Ja.

De Weber Pulse 2000 met Onderstel is gemaakt van Metaal. Het rooster is gemaakt van Gietijzer.

De Weber Pulse 2000 met Onderstel weegt 34,2 kg. 

De Weber Pulse 2000 met Onderstel is geschikt voor gebruik in Balkon of dakterras, Tuin.