Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. bbq
  2. Kamado Joe Classic

Kamado Joe Classic

5/5

Huisje, boompje, tuintje, nou dan kan een barbecue niet ontbreken toch. Lees alles over deze Kamado Joe Classic en vergelijk deze ook zeker met andere bbq’s op onze website. Kies je barbecue die past in jouw tuin of balkon en geniet van avondjes eten in de tuin. Zonnetje, drankje en de barbecue aan, heerlijk! Lees snel verder.

Specificaties Kamado Joe Classic

Type barbecue

Houtskoolbarbecue, Kamado barbecue

Geschikt voor hoeveel personen

8

Barbecue geschikt voor tuin of balkon

Tuin

Vorm kookoppervlak

Rond

Indirect grillen

Ja

Materiaal

Keramiek

Materiaal rooster

RVS

Gewicht

90 kg

Deksel

Ja

Thermometer in deksel

Ja

Diameter kookoppervlak

49 cm

Omschrijving van Kamado Joe Classic

Met de Kamado Joe Classic kun je heerlijke gerechten bereiden voor een gezelschap van wel 8 personen tegelijkertijd. Deze fantastische barbecue stelt je in staat om meerdere gerechten tegelijkertijd te grillen, op verschillende hoogtes. Hierdoor kun je zowel directe als indirecte warmte gebruiken en bijvoorbeeld vlees aan de ene kant van het rooster bereiden, terwijl je aan de andere kant groenten grilt. De Kamado Joe Classic is niet alleen functioneel, maar ook erg praktisch. De barbecue is namelijk uitgerust met 2 inklapbare zijtafels, waardoor je extra werkruimte creëert. Daarnaast zorgt het stevige onderstel ervoor dat je op een comfortabele werkhoogte kunt grillen. Om de temperatuur nauwlettend in de gaten te houden, is er een handige dekselthermometer geïntegreerd. En mocht je de temperatuur willen aanpassen, dan kun je eenvoudig gebruik maken van het ventilatierooster bovenop. Nadat je hebt genoten van een heerlijke maaltijd, is het schoonmaken van de barbecue een fluitje van een cent. Dankzij de meegeleverde aspook en de uitschuifbare asopvangbak kun je gemakkelijk de as verwijderen en de barbecue weer klaar maken voor de volgende keer. Met de Kamado Joe Classic haal je niet alleen een hoogwaardige barbecue in huis, maar ook een gebruiksvriendelijk en veelzijdig kooktoestel waar je jarenlang plezier van zult hebben.

Pluspunten
  • Het grillrooster is uit twee delen samengesteld, waardoor je meerdere gerechten tegelijkertijd op aparte manieren kunt bereiden. Met de wielen is het eenvoudig om de barbecue te verplaatsen. Met de twee inklapbare zijtafels heb je voldoende werkruimte.

Minpunten
  • In tegenstelling tot de andere Classic Joe barbecues, ontbreekt bij dit model de Kontrol Tower Top ventilatie en het Air Lift deksel.

Veelgestelde vragen over de Kamado Joe Classic

De Kamado Joe Classic is een Houtskoolbarbecue, Kamado barbecue

De Kamado Joe Classic is geschikt voor 8 personen.

De Kamado Joe Classic heeft een deksel: Ja. Zit er een thermometer in het deksel ingebouwd: Ja.

De Kamado Joe Classic heeft een grill van 49 cm en deze heeft een Rond oppervlakte.

De Kamado Joe Classic heeft een indirect grillen optie: Ja.

De Kamado Joe Classic is gemaakt van Keramiek. Het rooster is gemaakt van RVS.

De Kamado Joe Classic weegt 90 kg. 

De Kamado Joe Classic is geschikt voor gebruik in Tuin.