Search
Close this search box.
  1. bbq
  2. Boretti Carbone + hoes

Boretti Carbone + hoes

5/5

Huisje, boompje, tuintje, nou dan kan een barbecue niet ontbreken toch. Lees alles over deze Boretti Carbone + hoes en vergelijk deze ook zeker met andere bbq’s op onze website. Kies je barbecue die past in jouw tuin of balkon en geniet van avondjes eten in de tuin. Zonnetje, drankje en de barbecue aan, heerlijk! Lees snel verder.

Specificaties Boretti Carbone + hoes

Type barbecue

Houtskoolbarbecue

Geschikt voor hoeveel personen

1 - 11

Barbecue geschikt voor tuin of balkon

Tuin

Vorm kookoppervlak

Vierhoek

Indirect grillen

Nee

Materiaal

Textiel

Materiaal rooster

Geëmailleerd staal

Gewicht

34 kg

Deksel

Ja

Thermometer in deksel

Ja

Diameter kookoppervlak

Omschrijving van Boretti Carbone + hoes

Met de Boretti Carbone + hoes geniet je extra lang van jouw houtskool BBQ. De stevige hoes beschermt deze prachtige barbecue niet alleen tegen weersinvloeden en stof, maar zorgt er ook voor dat hij langer meegaat. De Carbone is een ware uitblinker in zijn soort, met een uniek verstelbaar kolenvlak dat je moeiteloos van boven naar beneden kunt verplaatsen met behulp van de handige zwenkhendel. Zo pas je gemakkelijk de temperatuur aan, zonder je handen te branden. De Boretti Carbone + hoes biedt je nog meer controle over de temperatuur dankzij de 4 luchtroosters. Hiermee kun je de luchtstroom perfect reguleren en de ideale warmte bereiken voor jouw gerechten. Bovendien hoef je niet meer te raden naar de temperatuur, want je kunt deze eenvoudig aflezen van de handige dekselthermometer. Na een heerlijke BBQ-avond is het opruimen een fluitje van een cent. Je schuift eenvoudig de asopvanglade onder de barbecue vandaan en leegt deze zonder gedoe. Het handige opklapbare werkblad zorgt ervoor dat de barbecue minder ruimte inneemt in de schuur en biedt je extra ruimte tijdens het grillen. En dankzij het handvat en de wielen verplaats je de barbecue moeiteloos naar een andere plek in de tuin. Kortom, met de Boretti Carbone + hoes haal je niet alleen een prachtige en duurzame houtskool BBQ.

Pluspunten
  • Met de bijgeleverde hoes bescherm je jouw barbecue tegen stof en regen. Hij heeft een verstelbaar kolenrooster voor optimale temperatuurregeling. Je kunt barbecueën voor maximaal 11 personen op het grillvlak.

Minpunten
  • De barbecue ontbeert gereedschapshaken om het barbecuegereedschap aan op te hangen.

Veelgestelde vragen over de Boretti Carbone + hoes

De Boretti Carbone + hoes is een Houtskoolbarbecue

De Boretti Carbone + hoes is geschikt voor 1 - 11 personen.

De Boretti Carbone + hoes heeft een deksel: Ja. Zit er een thermometer in het deksel ingebouwd: Ja.

De Boretti Carbone + hoes heeft een grill van en deze heeft een Vierhoek oppervlakte.

De Boretti Carbone + hoes heeft een indirect grillen optie: Nee.

De Boretti Carbone + hoes is gemaakt van Textiel. Het rooster is gemaakt van Geëmailleerd staal.

De Boretti Carbone + hoes weegt 34 kg. 

De Boretti Carbone + hoes is geschikt voor gebruik in Tuin.