Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. bbq
  2. Weber SmokeFire EX4 GBS Wood Fired Pellet Grill

Weber SmokeFire EX4 GBS Wood Fired Pellet Grill

5/5

Huisje, boompje, tuintje, nou dan kan een barbecue niet ontbreken toch. Lees alles over deze Weber SmokeFire EX4 GBS Wood Fired Pellet Grill en vergelijk deze ook zeker met andere bbq’s op onze website. Kies je barbecue die past in jouw tuin of balkon en geniet van avondjes eten in de tuin. Zonnetje, drankje en de barbecue aan, heerlijk! Lees snel verder.

Specificaties Weber SmokeFire EX4 GBS Wood Fired Pellet Grill

Type barbecue

Pellet barbecue

Geschikt voor hoeveel personen

20

Barbecue geschikt voor tuin of balkon

Tuin

Vorm kookoppervlak

Vierhoek

Indirect grillen

Ja

Materiaal

Metaal

Materiaal rooster

RVS

Gewicht

68 kg

Deksel

Ja

Thermometer in deksel

Nee

Diameter kookoppervlak

Omschrijving van Weber SmokeFire EX4 GBS Wood Fired Pellet Grill

Met de Weber SmokeFire EX4 GBS Wood Fired Pellet Grill geef je je gerechten een ongeëvenaarde rokerige barbecuesmaak. Deze revolutionaire barbecue maakt gebruik van houtpellets die door een geavanceerd warmte-element worden ontbrand en een heerlijke rooksmaak toevoegen aan je pulled pork, hamburgers en andere culinaire creaties. Maar dat is niet alles! Deze grill is uitgerust met de ingebouwde Weber Connect thermometer, jouw ultieme barbecue assistent. Dankzij de Weber Connect app, beschikbaar voor zowel iOS als Android, kun je je smartphone of tablet eenvoudig verbinden met de thermometer via wifi. Hierdoor krijg je volledige begeleiding tijdens het grillen, zonder dat je de hulp van een andere barbecueliefhebber nodig hebt. De app biedt nauwkeurige temperatuurmetingen, handige tips en trucs, en zelfs receptsuggesties om je culinaire vaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Met deze slimme technologie kun je altijd vertrouwen op perfecte resultaten. Met 2 ruime grilloppervlakken biedt de Weber SmokeFire EX4 GBS Wood Fired Pellet Grill voldoende ruimte om te barbecueën voor wel 20 personen tegelijkertijd. Of je nu een intiem diner organiseert voor je naaste familie of een groot feestje geeft, deze grill staat garant voor smaakvolle gerechten en tevreden gasten. Dankzij het hoogwaardige ontwerp en de duurzame materialen is deze grill ook nog eens een stijlvolle toevoeging aan je tuin of terras. Kortom, met de.

Pluspunten
  • De barbecue geeft gerechten een authentieke rooksmaak door pellets te gebruiken. Met de Weber Connect-app (beschikbaar voor iOS en Android) word je begeleid tijdens het volledige grillproces. Dankzij het GBS-rooster kan de barbecue worden uitgebreid met verschillende GBS-accessoires, zoals een pizzasteen of een wokpan.

Minpunten
  • Om de barbecue te gebruiken heb je altijd een stopcontact nodig.

Veelgestelde vragen over de Weber SmokeFire EX4 GBS Wood Fired Pellet Grill

De Weber SmokeFire EX4 GBS Wood Fired Pellet Grill is een Pellet barbecue

De Weber SmokeFire EX4 GBS Wood Fired Pellet Grill is geschikt voor 20 personen.

De Weber SmokeFire EX4 GBS Wood Fired Pellet Grill heeft een deksel: Ja. Zit er een thermometer in het deksel ingebouwd: Nee.

De Weber SmokeFire EX4 GBS Wood Fired Pellet Grill heeft een grill van en deze heeft een Vierhoek oppervlakte.

De Weber SmokeFire EX4 GBS Wood Fired Pellet Grill heeft een indirect grillen optie: Ja.

De Weber SmokeFire EX4 GBS Wood Fired Pellet Grill is gemaakt van Metaal. Het rooster is gemaakt van RVS.

De Weber SmokeFire EX4 GBS Wood Fired Pellet Grill weegt 68 kg. 

De Weber SmokeFire EX4 GBS Wood Fired Pellet Grill is geschikt voor gebruik in Tuin.