Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. bbq
  2. Weber Q2400

Weber Q2400

5/5

Huisje, boompje, tuintje, nou dan kan een barbecue niet ontbreken toch. Lees alles over deze Weber Q2400 en vergelijk deze ook zeker met andere bbq’s op onze website. Kies je barbecue die past in jouw tuin of balkon en geniet van avondjes eten in de tuin. Zonnetje, drankje en de barbecue aan, heerlijk! Lees snel verder.

Specificaties Weber Q2400

Type barbecue

Elektrische barbecue

Geschikt voor hoeveel personen

1 - 10

Barbecue geschikt voor tuin of balkon

Tuin

Vorm kookoppervlak

Vierhoek

Indirect grillen

Nee

Materiaal

Metaal

Materiaal rooster

Gietijzer

Gewicht

21 kg

Deksel

Ja

Thermometer in deksel

Nee

Diameter kookoppervlak

Omschrijving van Weber Q2400

Wil je genieten van een heerlijke barbecue zonder dat er te veel rook vrijkomt? Dan is de Weber Q2400 de perfecte keuze voor jou. Deze barbecue werkt op elektriciteit, waardoor er tijdens het barbecueën minder rookontwikkeling is in vergelijking met een traditionele houtskoolbarbecue. Daarnaast hoef je je geen zorgen te maken over het aanschaffen van gasflessen, zoals bij een gasbarbecue. Je steekt gewoon de 1,8 meter lange kabel in het stopcontact en je bent klaar om te barbecueën. Wat deze barbecue extra speciaal maakt, is het ruime kookoppervlak. Met de Weber Q2400 kun je namelijk voor meer personen barbecueën in vergelijking met de Q1400. De aluminium reflector in de deksel zorgt ervoor dat de barbecue hoge temperaturen kan bereiken, terwijl de warmtespiraal ervoor zorgt dat je vlees gelijkmatig gaart. Bij het opstarten verbruikt deze barbecue kortstondig 2000 watt. Zorg er dus voor dat je hem aansluit op een lege groep om te voorkomen dat de stoppen doorslaan. Met de Weber Q2400 geniet je van een rookvrije barbecue-ervaring en kun je met gemak heerlijke gerechten bereiden voor al je vrienden en familie. Dus waar wacht je nog op? Steek het snoer in het stopcontact en laat het barbecueën beginnen!

Pluspunten
  • Je grilt voor maximaal 10 personen op het oppervlak van de barbecue. Je gebruikt de barbecue ook als tafelbarbecue. Dankzij de vetafvoer komt er geen vet op de verwarmingselementen terecht.

Minpunten
  • De barbecue is niet voorzien van een dekselthermometer om de temperatuur in de barbecue nauwlettend in de gaten te houden.

Veelgestelde vragen over de Weber Q2400

De Weber Q2400 is een Elektrische barbecue

De Weber Q2400 is geschikt voor 1 - 10 personen.

De Weber Q2400 heeft een deksel: Ja. Zit er een thermometer in het deksel ingebouwd: Nee.

De Weber Q2400 heeft een grill van en deze heeft een Vierhoek oppervlakte.

De Weber Q2400 heeft een indirect grillen optie: Nee.

De Weber Q2400 is gemaakt van Metaal. Het rooster is gemaakt van Gietijzer.

De Weber Q2400 weegt 21 kg. 

De Weber Q2400 is geschikt voor gebruik in Tuin.