Search
Close this search box.
  1. bbq
  2. Weber Original Kettle 57 cm

Weber Original Kettle 57 cm

5/5

Huisje, boompje, tuintje, nou dan kan een barbecue niet ontbreken toch. Lees alles over deze Weber Original Kettle 57 cm en vergelijk deze ook zeker met andere bbq’s op onze website. Kies je barbecue die past in jouw tuin of balkon en geniet van avondjes eten in de tuin. Zonnetje, drankje en de barbecue aan, heerlijk! Lees snel verder.

Specificaties Weber Original Kettle 57 cm

Type barbecue

Houtskoolbarbecue

Geschikt voor hoeveel personen

12

Barbecue geschikt voor tuin of balkon

Tuin

Vorm kookoppervlak

Rond

Indirect grillen

Ja

Materiaal

Metaal

Materiaal rooster

Verchroomd staal

Gewicht

12 kg

Deksel

Ja

Thermometer in deksel

Ja

Diameter kookoppervlak

57 cm

Omschrijving van Weber Original Kettle 57 cm

De Weber Original Kettle is een fantastische barbecue met een verchroomd stalen rooster met een diameter van 57 centimeter. Met dit ruime kookoppervlak kun je heerlijk barbecueën voor wel 12 familieleden of vrienden. Wat deze barbecue echt uniek maakt, is het handige One-Touch systeem. Met slechts één druk op de knop kun je eenvoudig het as verwijderen. Zo blijft je barbecue altijd schoon en klaar voor gebruik. Om de perfecte temperatuur te bereiken, kun je gebruik maken van de handige ventilatieroosters. Hiermee regel je eenvoudig de luchtstroom en dus de temperatuur van de barbecue. Dankzij de geïntegreerde dekselthermometer kun je de temperatuur constant in de gaten houden en zo zorgen voor een perfect gegaard stuk vlees. Wat deze Weber Original Kettle extra speciaal maakt, is de mogelijkheid om zowel indirect als direct te grillen. Met de houtskoolrails kun je eenvoudig de kolen verdelen en zo de perfecte grillresultaten behalen. Let op, sinds 2014 is de naam van dit product aangepast van Weber One Touch naar Weber Original Kettle. Maar wees gerust, het product is bijna identiek aan het vorige model, met als enige toevoeging een handige dekselthermometer. Met de Weber Original Kettle ben je verzekerd van eindeloos barbecueplezier!

Pluspunten
  • Met een eenvoudige druk op de knop laat je het as in de asopvanger vallen, waardoor je de barbecue sneller schoonmaakt. De barbecue is voorzien van wielen, waardoor je hem gemakkelijk kunt verplaatsen. Op het grilloppervlak kun je maximaal 12 personen barbecueën.

Minpunten
  • De barbecue heeft geen haken om het barbecuegereedschap aan op te hangen. De bak om as op te vangen is open, waardoor de as wegwaait als het waait.

Veelgestelde vragen over de Weber Original Kettle 57 cm

De Weber Original Kettle 57 cm is een Houtskoolbarbecue

De Weber Original Kettle 57 cm is geschikt voor 12 personen.

De Weber Original Kettle 57 cm heeft een deksel: Ja. Zit er een thermometer in het deksel ingebouwd: Ja.

De Weber Original Kettle 57 cm heeft een grill van 57 cm en deze heeft een Rond oppervlakte.

De Weber Original Kettle 57 cm heeft een indirect grillen optie: Ja.

De Weber Original Kettle 57 cm is gemaakt van Metaal. Het rooster is gemaakt van Verchroomd staal.

De Weber Original Kettle 57 cm weegt 12 kg. 

De Weber Original Kettle 57 cm is geschikt voor gebruik in Tuin.